I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid


Pelgrimage naar de Eenheid


''Elke keer als ik een bergtocht maak in de Sierra Tejeda (Andalusië) kom ik in een andere wereld terecht. In deze wereld ervaar ik een hogere trilling, tijdloosheid, een aanhoudend gevoel van gelukzaligheid. Ik ervaar eenheid. Wat ik ervoor doe? Helemaal niets: Zijn, zorgeloos genieten en ontspannen.'' AdJan

De Pelgrimage naar de Eenheid is een bergtocht in Andalusië zonder programma waarin je alle verwachtingen loslaat. De onvoorwaardelijkheid van de natuur en de aanwezigheid van gelijkgestemden geven jou de veiligheid om jezelf te openen. De stilte en de ruimte wijzen jou op wie jij BENT. Je geeft je over, hoe spannend dat ook kan zijn. Want waar jij klaar voor bent, word je door het leven liefdevol aangereikt op het meest onverwachte moment. Jij hoeft het alleen maar te ontvangen en toe te laten. Dat is wat de reis jou te bieden heeft en daar mag je helemaal op vertrouwen.

'We are all alone, each one his own, we are all alone together (Richie Havens)'

Je geniet van de rust en de leegte. Je hoeft helemaal niets. Je bent vrij. Terwijl je geniet van de pure natuur ga je op in de eenvoud van het Andalusische leven. Je opent jezelf, je bent bereid en je laat toe. Meer hoef je niet te doen. Je laat je leiden door de tekens die je door het leven worden aangereikt. Je eet wat onderweg, drinkt water. Soms een flinke klim om het bloed sneller te laten stromen, dan weer een lang rust moment om alle ervaringen en indrukken te laten bezinken of om simpelweg wat te mijmeren. Je slaapt in de zomer in de open lucht, in een slaapzak, op een matje. In voor- en najaar overnacht je in sfeervolle witte dorpjes (pueblos blancos)

'We are not without what it´s all about. We are all alone with each other (Richie Havens)'


Voor wie is deze reis bedoeld?

Je wordt blij van het beeld dat de reis bij je oproept. Je hebt het gevoel dat je ''erbij moet zijn'' en je durft je hieraan over te geven. Je wandelt in de bergen en de weg is niet zo geplaveid zoals je dat van thuis gewend zou kunnen zijn. Je fysieke gesteldheid en conditie zijn dus oké. En bovenal...........je voelt je thuis in de natuur en je hebt een verlangen naar de eenheid; in jou, buiten jou.


Begeleiding

Ik (AdJan) sta achter jou, loop naast jou, spiegel jou, houd jou in het hier en nu en wat daarin gebeurt, creëer een bedding van vrijheid, van liefde zonder oordeel waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Met mijn aanwezigheid nodig ik je uit om jouw diepste waarheid te leven. Ik help je duiden en inspireer je om vanuit het zielsperspectief naar jouw unieke weg in het leven te kijken. En ik hou van simpel..............

Recensie: 'Licht' is wat er in mij opkomt als ik terugdenk aan mijn Pelgrimage naar de Eenheid. Door het licht dat AdJan 'is', herken ik mijn eigen licht en word ik steeds meer mijn lichte zelf. AdJan weet de juiste vragen te stellen op een vanzelfsprekende, moeiteloze manier. Intens zonder dat het zwaar wordt, ook al door de lichtheid van de humor die door de reis heen sijpelt. Een bijzondere reis in een andere dimensie, met de liefdevolle aanwezigheid van Marloes aan het thuisfront.' Anja

Voor meer recensies zie het gastenboek.


Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Je komt dan tegelijk met de andere deelnemers aan en maakt gebruik van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Boek je een afwijkende vlucht, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven in Málaga. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar onze plek komen.

In de zomer overnacht je de eerste en de vierde nacht op Las Peñas. De tweede en derde nacht overnacht je in de bergen, in de open lucht. Je dient in de zomer zelf een slaapzak en een matje mee te nemen.

Voor de winter geldt dat alle overnachtingsplekken vooraf gereserveerd zijn. De eerste nacht slaap je op Las Peñas. De tweede, derde en vierde nacht in de verschillende dorpen die op de route liggen.

Gezien het karakter van de reis nodig ik je uit om geen overbodige ballast mee te nemen. In je rugzak te doen waarvan jij voelt dat het belangrijk is om mee te nemen.

De Pelgrimage naar de Eenheid eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.


Datum

Vlucht (Transavia) heen- en terugreis

Overnachting

Begeleiding

Prijs

23-27 mrt 2020

Amsterdam Ma (6.50 - 9.50 uur) / Vrij (21.00 - 00.05 uur)

Pueblos Blancos

AdJan

€ 895,-

7-11 sept 2020

Vluchtgegevens nog niet bekend

Open lucht

AdJan

€ 895,-

2-6 nov 2020

Vluchtgegevens nog niet bekend

Pueblos Blancos

AdJan

€ 895,-

Aantal personen: 2-4 personen.

Inbegrepen in de prijs: Vervoer van en naar de luchthaven, begeleiding, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Er wordt geen alcohol geschonken. De vlucht is exclusief.

Mocht je een persoonlijke pelgrimage wensen op een andere datum, vraag dan naar de mogelijkheden.