I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

De Herberg van de Nieuwe Tijd

De Herberg van de Nieuwe Tijd is een unieke overnachtingsplek aan de voet van een ruig en groen gebergte, de Sierra Tejeda, nabij het witte bergdorpje Canillas de Aceituno in Andalusië. Een plek waar je thuiskomt bij jezelf. Je vindt hier de rust en de stilte waar je zo naar verlangt. De zuivere lucht laat je weer dieper ademhalen. De prachtige vergezichten, het geluid van de geitenkudde die regelmatig langskomt, de geur van rozemarijn en lavendel, de ruimte van een heldere (sterren)hemel laten jou helemaal in jezelf zakken. Het is ook een plek die inspireert en die in al zijn eenvoud jou laat voelen dat je andere keuzes kunt maken in het leven en dat de Nieuwe Wereld bestaat.

De Herberg van de Nieuwe Tijd, gelegen tussen de olijfbomen, bevindt zich op een magische en ongerepte plek. Je kunt je er terugtrekken uit de wereld van het doen en moeten. Je kunt je hier overgeven aan het ZIJN en helder krijgen of je nog op de goede weg zit. En wat het fijne is van deze plek: je hoeft er alleen maar te zijn om in contact te komen met jouw diepere zelf. Want dat is waar de Nieuwe Tijd over gaat: Het hoeft niet gecompliceerd, het mag gemakkelijk gaan.

    
De herberg bestaat uit drie sfeervolle slaapkamers en twee badkamers. De kamers liggen rond een authentieke ruimte met een open haard en een grote keuken met koelkast, kookplaat en oven. Rond de Herberg en in de tuin zijn diverse plekken waar je kunt zitten onder een olijfboom en kunt genieten van de omgeving en de sfeer. Naast de Herberg bevindt zich ook nog een appartement: La Casita de Isabelle met twee eenpersoonsbedden, een badkamer en een keuken. De gehele Herberg en de Casita zijn ook voor langere tijd te boeken, vraag ons om de voorwaarden.


Ooit heeft een beroemde Spaanse dichter, Rafáel Pérez Estrada, hier zijn dichtbundels geschreven en het bankje op zijn lievelingsplek staat er nog. Het is nu een herinneringsplek aan deze dichter en tevens een plek waar al veel mensen inspiratie hebben opgedaan om een boek te schrijven. Waaronder AdJan.

Naast je verblijf kun je ook deelnemen aan één van onze activiteiten zoals een bergwandeling, een massage, een vuurceremonie, een ritueel, een coachingsgesprek, een pelgrimage.

''Baad jezelf in de kracht van de eenvoud en dompel jezelf onder in de liefde van deze plek.''

Praktisch

De Herberg van de Nieuwe Tijd ligt op ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Málaga en vijf minuten rijden van het dorpje Canillas de Aceituno (of 25 minuten te voet). Minimaal verblijf is een week. Het dorpje Canillas de Aceituno is geheel zelfvoorzienend.

Prijs

Het huis

€ 550,- per week

+ € 50,- voor de eindschoonmaak

Het appartement

€ 275,- per week

+ € 25,- voor de eindschoonmaak

Het is ook mogelijk om het huis en/of het appartement te huren voor een langere periode. Neem contact met ons op, mocht je daar interesse in hebben.