I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Jouw Grote Harts-Avontuur

(Een bergtocht in Andalusië)

Wil jij echt vanuit je hart leven? Dan zijn moed en overgave de sleutelwoorden. Moed om bijvoorbeeld een eerste stap te zetten, van de gebaande paden af te gaan, een beslissing te nemen, een impuls te volgen. Daarna volgt de overgave, opdat je het leven voor je laat 'werken' en laat manifesteren. Want het leven is mét jou als jij vanuit liefde kiest voor jezelf.

Je wilt al langer leven vanuit je hart, maar het ontbreekt je aan moed, kracht, creativiteit en/of vertrouwen om de daad bij het woord te voegen. En dat is nu juist waar het leven zo naar verlangt: Dat jij JIJ bent. De tijd van vooruitschuiven is voorbij. Het moment is NU, hoe spannend dat ook mag zijn, om in een helder contact te komen met jouw harts-energie. Dat is jouw missie. En waar kan dat beter dan in de pure natuur. Ik nodig je uit om samen met mij de bergen in te gaan van de Sierra Tejeda in Andalusië waar jouw grote Harts-Avontuur begint. Een avontuur van verwezenlijking van vrijheid, van geliefd zijn, van vreugde en van overvloed.

‘’Breng jouw hart in de praktijk!’’

De natuur is puur, misleidt niet, oordeelt niet. De natuur is vrijheid, is NU. Daar kun je ontspannen, verstillen, genieten en transparant zijn, jezelf zijn, jouw I AM zijn. Laat je leiden over authentieke bergpaden, langs kliffen, over oude bruggetjes, door bossen, langs adembenemende vergezichten, de puurheid opsnuivend, je hart als gids.

‘’Geen programma, gewoon wandelen, genieten en je overgeven aan het moment.’’

‘Jouw grote Harts-Avontuur’ is een bergtocht die jou inspireert om vanaf NU te leven vanuit je hart en vooral ook om ernaar te handelen. Het Harts-Avontuur wijst je voortdurend op jouw verantwoordelijkheid. Jij bent aan zet. Een beter moment dan NU is er niet. De sluiers zijn verdwenen en de deur is geopend naar de dimensie van het hart. Als jij je gedraagt naar wat jouw wijze hart je ingeeft, verandert jouw leven wezenlijk en op een manier die je niet voorziet. Het wordt jouw leven ten voeten uit.

Jouw intentie voor deze reis is een besluit!

Eenmaal in verbinding met je hart, is er geen weg terug. Dan is het jouw leven, dan gun je jezelf alleen het allerbeste. Vertrouw erop dat jouw hart de weg weet. Een weg vol verrassingen, onverwachte wendingen en verwondering. Een weg van vrijheid, liefde voor jezelf en overvloed. Wees moedig. Kies voor jezelf.

Wandel met mij door de bergen. Gun jezelf de ruimte en de tijd om vijf dagen in de natuur te zijn, te genieten, te ontspannen, meer hoef je niet te doen om de stem van jouw hart te horen. Soms hoor je de stem letterlijk, soms in de geluiden van de natuur of in jouw eigen voetstappen op het pad.

Wat is mijn rol?

Ik, AdJan, ben een bedding van harts-energie en vrijheid. Ik spiegel jou opdat jij gaat ervaren dat je zelf deze bedding bent waar je altijd op terug kunt vallen. Door vragen te stellen, door te spiegelen, door stil te zijn nodig ik je uit om naar de kern te gaan van wat zich aandient in jou tijdens deze avontuurlijke reis. Ik wijs je op de natuur die jou voortdurend omringt met tekens. Ik daag jou uit om vanaf NU vanuit je hart te leven, jezelf op de eerste plaats te zetten, trouw te zijn aan jouw waarheid, aan jouw impulsen, geen energie meer te steken in issues uit het verleden. Mijn steeds terugkerende kernvraag tijdens dit avontuur zal zijn: Dien je de afscheiding (mind) of dien je de eenheid (hart)?

Ook na de reis mag je een beroep op mij doen voor feedback of een luisterend oor. Omdat het van wezenlijk belang is dat jij jouw Waarheid gaat leven en neerzet op aarde!!

'We are all alone together (Richie Havens)'Praktisch

  • Dag 1: je komt aan in Canillas de Aceituno

Korte wandeling in de natuur om in contact te komen met jouw intentie. Overnachting in Canillas de Aceituno.

  • Dag 2: in de bergen van Canillas de Aceituno

Wandeling door de pure natuur rond Canillas, indrukwekkende kloven, bomen, rotsen, stilte, wilde berggeiten, prachtige vergezichten en aan het eind een duik in helder bronwater met waterval. Overnachting in Canillas de Aceituno

Afstand: ca 10 km

  • Dag 3: Canillas de Aceituno naar Salares

Je passeert de Puente Colgante, een hangbrug over de Rio Almanchares, ruig landschap, het witte dorpje Sedella, Puente Romano, brug uit de romeinse tijd, prachtig zicht op de Maroma, hoogste berg. Je overnacht in het kleine slapende witte bergdorpje Salares.

Afstand: 13 km

  • Dag 4: Salares - Canillas de Albaida - Cómpeta

Via de Puente Arabe voert de route door een bos met kurkeiken en sprookjesachtige bomen, vervolgens langs een onverharde weg met prachtige vergezichten op de omliggende bergen naar het witte bergdorp Canillas de Albaida en vandaar naar Cómpeta, een iets groter en levendiger bergdorp waar je overnacht.

Afstand: 16 km

  • Dag 5: Cómpeta naar Acebuchal

Na een stuk klimmen kom je in een indrukwekkend landschap terecht omgeven door vele pieken. Een dag van dalen, van landen, van uitzicht op de Middellandse Zee. We steken de snelstromende Rio Torrox over en komen in het kleine gehuchtje Acebuchal terecht waar de reis eindigt met een afsluitende lunch.

Afstand: 10 km

**Afhankelijk van de beschikbaarheid van accommodaties, kan de route wijzigen.  

Moed en Overgave

Heb jij de moed om transparant te zijn, om compromisloos te leven, om voor jezelf te kiezen, om alle weerstand te laten gaan en volledig te ontwaken? Heb jij de moed om je hieraan over te geven? Ik kijk je graag in de ogen tijdens dit grote Harts-Avontuur.

Prijs en Data

1 persoon: € 1.095,-

2 personen: € 995,- pp

3 personen: € 895,- pp

Prijzen zijn inclusief vervoer Málaga – Canillas de Aceituno en vice versa, 4 overnachtingen, alle maaltijden (behalve avondmaaltijd op de laatste dag), fruit en water, begeleiding tijdens en, voor zover van toepassing, na de reis. Exclusief BTW en vlucht.

Je hebt dus de mogelijkheid om een één op één reis te doen, samen met je partner of met iemand uit je familie- en/of vriendenkring.

Data: Flexibel en in overleg

Recensie

'Licht' is wat er in mij opkomt als ik terugdenk aan mijn 'Harts-Avontuur' in de bergen. Door het licht dat AdJan 'is', herken ik mijn eigen licht en word ik steeds meer mijn lichte zelf. AdJan weet de juiste vragen te stellen op een vanzelfsprekende, moeiteloze manier. Intens zonder dat het zwaar wordt, ook al door de lichtheid van de humor die door de reis heen sijpelt. Een bijzondere reis in een andere dimensie, met de liefdevolle aanwezigheid van Marloes aan het thuisfront.' Anja