I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Het Pad van de Liefde


Welkom op het Pad van de Liefde; het pad van jouw pure, liefdevolle, wijze hart.

Het Pad van de Liefde is een eenvoudige weg van overgave aan jouw Waarheid. Iedereen kan vandaag besluiten om het Pad van de Liefde te bewandelen, ongeacht leeftijd, ras, opleiding, hoe je eruit ziet, wat je allemaal wel of niet gedaan hebt en of je bijvoorbeeld wel of geen tafelmanieren hebt. De buitenkant heeft zijn beste tijd gehad. Je bent liefdevol uitgenodigd door; het leven in jou, het universum in jou, God in jou, de bron in jou, de puurheid in jou, het mysterie in jou of hoe jij het ook maar noemen wilt, om bij alle keuzes die je maakt jouw hart te betrekken. Jouw hart is de weg.

Jouw hele leven lang ga jij jouw unieke weg. Alles wat jij hebt ervaren in jouw leven en hoe je er vervolgens mee om bent gegaan, hoorde bij jouw weg. Als je met mij op reis gaat hoor ik even bij jouw weg en jij bij de mijne. Om elkaar eraan te herinneren dat we één zijn, licht en liefde.

Het Pad van de Liefde is een pad van dankbaarheid, vergeving, vrijheid, verbinding en overvloed. Ze voegt een nieuwe dimensie toe aan je leven. En dat is wat jij gaat ervaren tijdens één van de onderstaande reizen. Je zult ondervinden dat als jij je overgeeft aan jouw hart en de bereidheid hebt om te te kiezen vanuit liefde, jij op allerlei manieren hulp zult ervaren, zichtbaar en onzichtbaar. Je zult ervaren dat het leven je leidt naar datgene wat jij vanuit liefde mag omarmen. Of het nu een droom is, een angst, een verlangen of een oude emotie. 'Het Pad van de Liefde brengt je naar huis.'

Je staat op het punt de grootste stap in je leven te maken; je gaat, vanuit zelfliefde, kiezen voor jezelf. Daarmee geef je de wereld een prachtig cadeau; de pure en authentieke JIJ!

Ik kijk ernaar uit om in één van de onderstaande reizen jou in de ogen te kijken en mijn eigen licht in jou weerspiegeld te zien.

In Liefde, AdJan