I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Het Pad van de Liefde (Katharen Reis)


‘’Tijdens de beklimming van de Montségur komen de volgende woorden tot mij: ‘We zijn vrij’. Het zijn woorden die mij aan oorspronkelijkheid doen denken, aan de vereniging tussen mannelijke en vrouwelijke energie, aan de onvoorwaardelijke liefde in ons hart die zonder oordeel het dualisme omarmt. Ik voel dat ik vrij ben en dat we allemaal vrij zijn op het Pad van de Liefde.’’ AdJan

De Katharen leefden de boodschap van Jezus en Maria Magdalena. Een boodschap van eenheid tussen man en vrouw, van het leven vanuit je hart, van wees als de kinderen. De Katharen zochten het koninkrijk God`s niet buiten zichzelf maar in zichzelf. Het eigen hart was hun tempel. Ze werden erom vervolgd omdat de tijd er nog niet rijp voor was. Dat is hij nu wel. Dat voel jij en weet jij. Het tijdperk van lijden als middel tot bewustwording is voorbij. Tenminste, als jij dat wilt. Wees je bewust van de keuze die jij hebt in elke situatie. Kies je vanuit angst, dan heb je het lijden nog nodig. Kies je vanuit liefde, dan maak je jezelf vrij.

Het Pad van de Liefde is een reis door het magische land van de Katharen. Een reis van overgave aan het hier en nu, van genieten en ontspannen. Deze eenvoud zorgt ervoor dat jij je moeiteloos opent om vervolgens te kunnen ontvangen wat jou toebehoort. Ik breng je gedurende de reis naar verschillende energetische krachtplekken die jou in verbinding brengen met jouw ware mannelijke, vrouwelijke en kind energie. Geen overdaad aan oude verhalen en/of informatie. Die kunnen jouw pure ervaring alleen maar vertroebelen. De wijsheid die je nodig hebt om één te zijn, zit immers al in jou.

Het beeld dat we hebben van onze mannelijke, vrouwelijke en kind energie is vaak niet ingegeven vanuit onszelf. We hebben het ons laten opleggen tijdens de opvoeding en aanpassing aan de maatschappij. Het maakt dat we uit balans zijn. Het Pad van de Liefde heeft als doel om deze drie innerlijke energieën in hun puurheid en authentieke kracht te ervaren en ze vervolgens met elkaar te verenigen. Want pas in eenheid ervaar jij jezelf als een complete man of vrouw, ervaar je jouw licht, liefde en jouw goddelijk bewustzijn. Deze Katharen reis geeft jou de bedding van waaruit jij als mens, hier op aarde, mag transformeren naar de vrije en liefdevolle ziel die jij bent.

Ingrediënten van de reis

  • Wandeling naar en verblijf op de Montségur (de vrouwelijke berg)

  • Wandeling in een door de natuur gevormd labyrinth (het vrije kind)

  • Bezoek aan diverse grotten (o.a. inwijdingsgrot van de Katharen)

  • Beklimming van de Pic de Bugarach (de mannelijke berg)

  • Baden in bron(nen)

  • Inwijdingsritueel Pad van de Liefde

  • En verder alles wat in het moment ontstaat

Waarom juist met I Am Reizen naar de Katharen?

Jij bent vrij! Vrijheid en trouw zijn aan jezelf staan in deze reis centraal. Vrij om zelf het vervoer te kiezen naar Zuid-Frankrijk. Vrij om voor jezelf een accommodatie te regelen die helemaal aan jouw wensen voldoet. Vrij om rond deze reis jouw vakantie te plannen. Vrij om in de avond zelf te kiezen of je liever alleen eet of in gezelschap. Je reist in een kleine groep van drie tot zes personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, ruimte om jezelf te ontmoeten en jezelf te erkennen om wie jij bent. Jouw I Am staat centraal. Zoals al onze reizen is ook deze Katharen Reis licht en luchtig van opzet. Liefde, diepgang en humor gaan hand in hand. Ze maken dat de serieuze noot die het ego vaak heeft, wordt gerelativeerd.

De reis concreet

Op zondag aan het einde van de middag komen we samen in het Chateau de Puivert, een Kathaars kasteel. Hier zullen we met elkaar kennis maken, onze intenties neerzetten en onszelf welkom heten in Pays Cathare.

Vanaf maandag t/m donderdag komen we elke dag om half 11 samen op een vooraf afgesproken plaats in Puivert. Vanuit hier rijden we naar de energetische krachtplek(ken) van de dag. Elke dag zal in het teken staan van één van de drie innerlijke energieën. Je zorgt zelf voor een lunchpakket. Daar ik zelf met een camper reis, zorg ik voor koffie/thee/water en heb je de mogelijkheid om jouw lunchpakket in de koelkast te bewaren mocht dat nodig zijn. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar Puivert.

Gedurende de dag zijn we als groep samen, zullen we elkaar versterken, inspireren en verzachten en een bedding voor elkaar zijn. Na het programma ga je jouw eigen weg en ben je op jezelf. Je bepaalt zelf de setting van jouw avondmaal.

Begeleiding

Ik (AdJan) houd space. Ik creëer de bedding. Dat doe ik voornamelijk door mezelf te zijn. Ik nodig je uit om open te zijn, transparant, om óók jezelf te zijn. Ik help je duiden, de boodschap te begrijpen van alles wat op jouw pad komt en ik inspireer je om in alles de hulp te herkennen. Door vanuit zielsperspectief naar jouw leven te kijken help ik jou bewust te worden van de unieke weg die je gaat. En waar nodig help ik je eraan herinneren of je vanuit angst of liefde kiest.

Voor wie?

Je hebt de tekst gelezen of een deel ervan of misschien slechts alleen de titel voorbij zien komen. Het resoneert met jou. Je wordt er blij van. Iets in jou maakt een vreugdesprong. Je durft je over te geven aan deze eerste sensatie zonder dat je van tevoren hoeft te weten wat het je allemaal gaat brengen. Je hebt simpelweg het gevoel: 'Ik moet erbij zijn.' Je kunt je eigen persoonlijke processen dragen.

Kosten

Jouw investering in het Pad van de Liefde is € 625,-. Dit is inclusief begeleiding, koffie/thee/water onderweg, vervoer ter plaatse, eventuele entreegelden. Het is exclusief btw, de kosten van het vervoer naar de plek van samenkomst, accommodatie, maaltijden en reis- en annuleringsverzekering.

Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 6 personen

Praktisch

Luchthavens voor Pays Cathare zijn Toulouse en Carcassonne. Voor het vervoer van deze luchthavens naar Puivert is een auto huren het meest comfortabel.

Puivert is de centrale plek van waaruit we de verschillende krachtplekken gaan bezoeken. Het is dan ook het meest handig als je een accommodatie hebt in de buurt van Puivert. Tijdens de reis kunnen drie mensen met mij mee in de camper. Vanaf vier personen hebben we een extra auto nodig. De ervaring leert dat er altijd wel iemand is die een auto heeft en wil rijden. Natuurlijk is dan een vergoeding op zijn plaats.

Data

  • 18 t/m 22 oktober 2020


''Treed in de voetsporen van de Katharen op het Pad van de Liefde. Het is de juiste tijd.''