I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Welkom bij 'Met AdJan op Reis'


Met geopende armen sta je oog in oog met het grote onbekende en je zegt; 'Hier ben ik.'

Als je vanuit je hart leeft, ben je op het pad van de universele liefde, een liefde die alles mogelijk maakt. In je hart ben je thuis en je verlangt naar zo binnen zo buiten. Weet dat jij het simpelweg in je hebt om binnen de fysieke wereld jouw eigen wereld te creëren in jouw eigen unieke trilling. Hoe je dit realiseert? Eenvoudig; overgave aan de liefde in je hart. Want als je vanuit liefde kiest, ontvouwt zich de wereld van liefde aan je.

Overgave

In overgave sta je aan het roer van jouw leven. Het vergt moed om je over te geven aan de liefde in je hart want daarmee open je jezelf, waardoor het leven in al zijn volheid naar je toe en door je heen kan stromen, uit liefde. Wat resoneert ontvang je en wat niet resoneert laat je aan je voorbij gaan. Zo simpel is het. Overgave is een open houding aannemen en vertrouwen dat het leven als geen ander weet wat jij nodig hebt. Het is op de eerste plaats een kwestie van ZIJN en het wordt pas een kwestie van doen als het moment daar om vraagt. En ondertussen geniet je van al het mooie wat het leven op aarde jou te bieden heeft want genieten en ontspannen zijn essentieel om in contact te komen met wie jij bent.

''Jouw hart is jouw kompas. Je kunt er blindelings op varen.''

Wat maakt deze reis exclusief?

Deze privé-reis is er speciaal voor jou omdat jij een VIP bent, niet vanwege jouw functie of status in de maatschappij, maar omdat jij, net als ieder ander, uniek bent en exclusief. De reis is ook uniek vanwege zijn eenvoud en simpelheid en vindt plaats in het dagelijks leven. De grote verandering in jouw leven zit hem in kleine, eenvoudig te nemen stappen die je onderweg tijdens de reis door het leven worden aangereikt. Door jouw keuze voor een wereld van zo binnen zo buiten geef jij het startsein aan de verandering. Vervolgens beweegt het leven, uit liefde, hemel en aarde voor jou, opdat jij kunt groeien, bloeien en helen. Omdat je met een open vizier naar het leven kijkt, herken je de tekens op jouw pad en ga je het leven als een wonder zien. De reis nodigt je voortdurend uit om in alles wat op jouw pad komt, de hulp te zien die jou begeleidt op jouw weg naar de ultieme vrijheid. En verder......verbind er geen tijd aan en/of voorwaarden.

''Zet het kleinste tandwiel in beweging en de rest volgt vanzelf.''

De Reis Concreet

We gaan naar het land dat ons roept. Daar haal ik je met een auto op van het vliegveld en vervolgens ben ik voor vijf dagen jouw privé-chauffeur. Er zijn geen hotels gereserveerd en er is geen route uitgestippeld. Alles is open. Je laat je leiden door voorgevoel, intuïtie, impulsen en je betrekt je hart bij alle keuzes die je maakt. We rijden van de ene overnachtingsplaats naar de andere en we bepalen samen de richting. Onderweg geniet je van de rust, de natuur, het beklimmen van een berg, het mijmeren bij de zee, een vriendelijke ontmoeting. Je verwondert je over de innerlijke en uiterlijke tekens die jou de weg wijzen en hoe alles op het juiste moment en op de juiste plaats samenvalt. Mocht er iets ouds in jou naar boven komen, dan hoef je daar niets mee. Door er simpelweg uiting aan te geven, geef je het de vrijheid. Gun jezelf dit avontuur. Gun jezelf om vrij te zijn en te stralen. Gun jezelf dat het vanaf nu vanzelf mag gaan. Bezie jouw leven vanuit het perspectief van de onoverwinnelijke liefde. Sta jezelf deze verandering toe en de wereld om jou heen verandert met je mee op een manier die bij jou past.

Praktisch

Als je de roep voelt om met mij op reis te gaan, neem dan contact met me op. We plannen een intake in om te kijken of we een klik hebben. Vervolgens stemmen we onszelf af op de bestemming. We prikken een datum en jij boekt jouw vlucht. Meer hoef je niet te doen. Ik wacht je op in de aankomsthal van de betreffende luchthaven en dan begint jouw vijfdaagse avontuur. Mocht je voelen dat je deze reis samen met een partner, vriend(in) of familie wil doen, dan is dat ook mogelijk.

Prijs

Omdat het een reis op maat is, is de prijs op aanvraag. Het is een investering in jezelf om te ervaren dat alles mogelijk is als jij voor jezelf kiest. Dat is onbetaalbaar.

Ik kijk ernaar uit om jou, vanuit de wereld van liefde, te verwelkomen en in vertrouwen en vrijheid jouw bedding te zijn. Opdat jij je het grote onbekende eigen kunt maken.

In liefde, AdJan.

Recensies


Kreta: 17 t/m 21 juni 2019

Door de reis niet volledig te plannen, maar in vol vertrouwen te maken kwamen we elke keer op de mooiste plekken terecht. Ik voelde tijdens de reis dat het leven elke keer dat aandroeg wat gezien en gehoord wilde worden. AdJan voelde dat heel natuurlijk aan en liet het volledig zijn, hierdoor ging het weer stromen en is er weer ruimte ontstaan voor wat nieuws. Na de reis voel ik dat mijn creatieve stroom weer op gang is gekomen. Mike