I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Zwerven door Kreta


Kalos Irthate stin Kriti (Welkom op Kreta)

Voel je het avontuur opborrelen van het buiten de gebaande paden gaan? Dat als je voor een bordje 'verboden toegang' staat, dat je dan je hart vraagt wat te doen in plaats van klakkeloos je aangeleerde normen en waarden te volgen? Dat je je bevrijdt van de papegaai in jou en van al het uiterlijk vertoon? En dat je in wat je ook doet, lak hebt aan wat een ander ervan vindt?

Wat als je eens in de huid zou kruipen van een moderne zwerver? Leven met de dag, gaan met de wind, je impulsen en je hart volgend, fluitend langs de velden lopen met als enige bagage een knapzak, simpelweg weten dat er altijd eten is en onderdak, te vertrouwen dat het leven je daar brengt waar je wezen moet. Je levert er weliswaar zekerheid, vastigheid, een agenda, controle en braafheid voor in, maar je krijgt er vrijheid, vertrouwen, avontuur, leven, passie en geloof in je dromen voor terug. Zou je je dan niet bewust worden van hoe geconditioneerd je leven eigenlijk is, hoe vrij je ook denkt te zijn? Ga het eens ervaren. Trek de stoute schoenen aan en ga mee op zwerftocht door Kreta.

Kreta

Op Kreta is Het Pad van de Liefde een zwerftocht waarin jouw hart je kompas is. Kreta is gevarieerd. Oude griekse tempels wisselen zich af met byzantijnse kerkjes, diepe kloven met idyllische baaitjes, vruchtbare hoogvlaktes met intieme strandjes, laagland met machtige bergen. En alles onder het dromerige zachte licht dat alleen in Griekenland te vinden is. Het lijkt alsof op Kreta de sluiers dunner zijn waardoor je dichter bij jouw waarheid bent en minder ontvankelijk voor de schijn die we met zijn allen zo goed kunnen ophouden. Laat je verwelkomen door de gastvrije en trotse Kretenzers. Het zalige eten en de heldere zee nodigen je uit om aan te komen en te ZIJN, te genieten, volledig te ontspannen, je te verwonderen, je te laten dragen, in liefde en zachtheid. Wat Zwerven door Kreta van je vraagt is om je hierin helemaal onder te dompelen en dat je jezelf toestaat om 'het' allemaal niet te hoeven weten. Je zet als het ware een stap naar achteren waardoor het leven in alle eenvoud en puurheid door je heen kan stromen. Geniet alvast van de onverwachte magische ervaringen die je te wachten staan!De reis concreet

Je boekt zelf je vlucht naar Kreta (Heraklion). Je reist in een kleine groep gelijkgestemde zwervers. We vertrekken met een gehuurde auto vanaf het vliegveld van Heraklion en vervolgens begint jouw zwerftocht door Kreta. Alleen de eerste overnachting is gereserveerd. Voor de rest is alles open. Elke dag bepaal je, in overleg met jouw medezwervers, de richting en het doel van de reis. Vervolgens laat je je verrassen door waar het Pad van de Liefde je heenleidt die dag. Je volgt je reuk, je gevoel, je intuïtie en impulsen. Je betrekt je hart in alles wat jouw pad kruist en loopt voornamelijk op stoute schoenen.

Zwerven door Kreta is een combinatie van enerzijds samen op weg en anderzijds je eigen weg gaan. Als jij op een moment alleen wil zijn, wandelen, eten of bijvoorbeeld in een andere accommodatie wil verblijven dan de rest van de zwervers of in een hooiberg wil slapen, dan is daar ruimte voor. Je bent vrij en je doet het uit liefde voor jezelf. Want als jij trouw bent aan jezelf, ben je trouw aan de groep.

Begeleiding

Griekenland veroverde mijn hart vanaf het moment dat ik voet op haar bodem zette. Lange tijd riep Griekenland een verlangen in mij op naar thuiskomen, licht en liefde. Het verlangen echter werd pas vervuld toen ik het licht en de liefde in mij omarmde en ervoer dat ik licht en liefde BEN. Vanaf dat moment loop ik het Pad van de Liefde. Toen ik in juni 2019 met een vriend een week op Kreta was, kreeg ik weer dat hartverwarmende gevoel van thuiskomen. Ik was dáár waar de deur altijd openstaat zoals dat met de keukendeur het geval was van Saartje.

In mijn leven heb ik twee idolen die mij inspireren. Jezus vanwege de kracht, wijsheid en onvoorwaardelijkheid van de goddelijke liefde in ons hart en Swiebertje vanwege de humor, het vrije leven met de dag, het nergens aan gebonden zijn, de eenvoud, het volgen van zijn pure hart. Voor mij zijn Jezus en Swiebertje één.

Ik (AdJan) neem je graag mee op een zwerftocht door Kreta. Om daar met jou het Pad van de Liefde te lopen, los te komen van wat we ons zoal ontzeggen in het leven, de waarheid in ons hart als leidraad te nemen, ongeremd te genieten, ons te verwonderen over hoe alles, in alle opzichten, op zijn plaats zal vallen. Ik ben hierin niet meer dan een liefdevolle bedding voor jou die put uit een diepe bron van vertrouwen en levenservaring en vanuit enthousiasme en humor de dimensie van de ziel integreert in mijn leven hier op aarde.

Praktisch

Data

  • 15-20 juni 2020. Heenvlucht (15-6) Transavia HV 6873, Amsterdam-Heraklion 7.05-11.35 - Terugvlucht (20-6) Transavia HV6872 Heraklion-Amsterdam 11.40 - 14.30

  • 21-26 september 2020. Zelfde vluchtschema als hierboven.

Mocht je een andere vlucht willen boeken of de reis willen combineren met je vakantie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zorg dan dat je rond de aankomsttijd van bovenstaande vlucht aanwezig bent op de luchthaven.

Kosten: Jouw investering in Zwerven door Kreta is € 895,-. inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. De reis is inclusief begeleiding, kosten eerste overnachting (op basis van tweepersoonskamer), autohuur en benzine. Het is exclusief de kosten van je vliegticket, reis- en annuleringsverzekering, eten en vier overnachtingen.

Je betaalt in 2 delen: € 200,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat we op reis gaan.

Aantal zwervers: 2-4