I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

De Herberg van de Nieuwe Tijd

We hebben een authentiek Andalusisch huis en een sfeervol appartement dat we speciaal verhuren aan mensen zoals jij die in de natuur en stilte tot zichzelf willen komen.

Het is een unieke overnachtingsplek aan de voet van een ruig en groen gebergte, de Sierra Tejeda, nabij het witte bergdorpje Canillas de Aceituno in Andalusië. Een plek die jou inspireert en in al zijn eenvoud laat voelen dat je andere keuzes kunt maken in het leven en dat de Nieuwe Wereld bestaat. Trek je terug op deze magische plek uit de wereld van het doen en moeten. Geef je over aan het simpelweg ZIJN en geniet......van de schoonheid van het leven en van wie jij in alle puurheid bent.

    
De herberg bestaat uit drie sfeervolle slaapkamers en twee badkamers. De kamers liggen rond een authentieke ruimte met een open haard en een grote keuken met koelkast, kookplaat en oven. Rond de Herberg en in de tuin zijn diverse plekken waar je kunt zitten of in een hangmat kunt liggen onder een olijfboom en kunt genieten van de omgeving en de sfeer. Naast de Herberg bevindt zich het appartement: La Casita de Isabelle met twee eenpersoonsbedden, een badkamer en een keuken en een terras met een prachtig uitzicht.


Ooit heeft een beroemde Spaanse dichter, Rafáel Pérez Estrada, hier zijn dichtbundels geschreven en het bankje op zijn lievelingsplek staat er nog. Het is nu een herinneringsplek aan deze dichter en tevens een plek waar al veel mensen inspiratie hebben opgedaan om een boek te schrijven. Waaronder AdJan.

Naast je verblijf kun je ook deelnemen aan één van onze activiteiten zoals een bergwandeling, een massage, een vuurceremonie, een ritueel, een coachingsgesprek, een pelgrimage.

''Baad jezelf in de kracht van de eenvoud en dompel jezelf onder in de liefde van deze plek.''


Praktisch

De Herberg van de Nieuwe Tijd ligt op ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Málaga en vijf minuten rijden van het dorpje Canillas de Aceituno (of 25 minuten te voet). Het dorpje Canillas de Aceituno is geheel zelfvoorzienend.


Prijs

Het huis

€ 600,- per week

+ € 50,- voor de eindschoonmaak

Het appartement

€ 300,- per week

+ € 25,- voor de eindschoonmaak

Het is ook mogelijk om het huis en/of het appartement te huren voor een kortere of langere periode. Neem contact met ons op, mocht je daar interesse in hebben.