I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Wonder Woman - Magisch Jaarpad


Wonder Women united!

Voel jij het ook, mooie vrouw, die roep van binnenuit naar méér, naar dieper? Voel je het verlangen om je ongeremde en ongetemde natuur te bevrijden en je te verbinden met de oneindige magische ruimte in jou?

Sjamanisme, tantra, plantmedicijnen, energetisch werk… Je hebt al het een en ander gedaan. De herkenning is voelbaar. Sluimerende oude kennis in jou wil gewekt worden. Je wilt je herinneren. Je verlangt naar een stevige verbinding met jouw vrouwelijke en magische potentieel.

Dat komt mooi uit. Want dat is precies wat wij jou kunnen aanbieden. Welkom bij Wonder Woman, het gloednieuwe Jaarpad voor magische, wilde wijven.

Diepgaande reis

Wonder Woman is een diepgaande reis van een jaar langs jouw magische, vrouwelijke potentieel. Je start bij jouw relatie met Pachamama, de wijze en voedende aardemoeder, en bij het werken met de helende kracht van planten en kruiden. Vanuit daar reis je via de transformerende kracht van seksuele energie naar jouw magische vermogens. Deze verken je door je te verdiepen in de energie van rituelen en door je te openen voor het grote mysterie; het helende veld van waaruit zieners en priesteressen hun alchemistische werk doen. Om jezelf uiteindelijk te openen als kanaal voor goddelijke, universele energie. Je maakt jezelf tot instrument door je helende vermogens te activeren en deze in te zetten voor het grotere geheel: heling van de aarde en haar bewoners.

    


Kracht van de groep

Je bewandelt dit Pad met een groep gelijkgestemde vrouwen. Gedurende dit jaar vormt deze groep de bedding van waaruit jij op magische ontdekkingstocht gaat en waarin jij jouw unieke wijsheid en kwaliteiten inbrengt. We ondersteunen, spiegelen en prikkelen elkaar en bovenal: we moedigen elkaar aan om de meest vrijgevochten, ongetemde en magische variant van onszelf te worden.

Wild & puur & vrij

Tijdens het Jaarpad is er veel ruimte om de flow te volgen en om dingen in het moment te laten ontstaan. Magie laat zich tenslotte niet plannen. Maar je kunt in ieder geval rekenen op: avontuur, diepgang, veel natuur, inzichten en oud weten, tranen van het lachen, wild & puur & vrij, verbinding, delen, herkenning, heerlijk heksen, kwetsbaarheid, uitgedaagd worden, remmen los, sisterhood, verwondering, verstilling. En héél veel magie!

  


Hoe ziet het Jaarpad eruit?

Het Jaarpad bestaat uit 5 blokken van 2 of 3 dagen. De blokken vinden eens in de 6 à 10 weken plaats, startend in september 2022 en eindigend in mei 2023. Tussen de blokken door ontmoeten we elkaar online via Zoom. Het Jaarpad wordt ondersteund door een What’s App-groep waarin we ervaringen en tips delen en elkaar ondersteunen indien nodig. Elk blok starten we met een deelronde, dans en een sjamanistische ritueel. En daarna nemen we een diepe duik in:

  • Blok 1: Jouw wilde natuur

Met onder meer: Agua de Florida ritueel (sjamanistisch gemaakt reinigend bloemenwater), drummen en dansen bij het vuur, mini Vision Quest met Pachamama.

  • Blok 2: Kracht van het plantenrijk

Met onder meer: Wijsheid van plantmedicijnen; Truffelceremonie, Cacao-ceremonie.

  • Blok 3: Magie van rituelen

Met onder meer: Zweethut ritueel, Magische kracht van windrichtingen, Vuurritueel, Sjamanistisch krachtvoorwerp maken.

  • Blok 4: De sensuele vrouw ontwaakt

Met onder meer: Afrodite's Tempel, Baarmoederritueel, Taoïstische oefening, Juicy massage.

  • Blok 5: Het mysterie

Met onder meer: Cosmic yoga, Trancereis naar oud weten, Helende kracht inzetten voor het collectief, Tandava-dans met het mysterie.

Voor wie is dit Jaarpad bestemd?

Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je hebt ervaring met vrouwenwerk, tantra, lichaamswerk of sjamanisme. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je bent bereid om jezelf helemaal te laten zien. Je voelt je thuis in je lijf en in je vrouwelijkheid. Je voelt de bereidheid om je voor langere tijd te verbinden met een kring van vrouwen. Je staat open voor het werken met de lichte plantmedicijnen; blue lotus en cacao (lees hier meer) en je staat open voor magie.

Twijfel je of dit Jaarpad en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er nog niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij één van onze magische vrouwenweekends.

Ook kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of een ceremonie. Bij Marloes kun je terecht in Andalusië.

Hoedsters van de reis

Het Jaarpad wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen in het buitenland. Tijdens één van deze reizen, in een barretje tegenover Knossos, werd het verlangen geboren om in een jaartraject diepgaand op pad te gaan met een kring van vrouwen die zich willen verbinden met hun magische essentie. En zo ontstond Wonder Woman.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Magie, natuur, avontuur en vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in o.a. polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’

Praktische gegevens 2022/2023

Data, tijden en locaties:

  • Blok 1: Jouw wilde natuur

Vrijdag 9 september 2022 ca. 18.00 uur t/m

Zondag 11 september 2022

Locatie: omgeving Eindhoven incl. 2 overnachtingen in je eigen tent of op de slaapzaal.

  • Blok 2: Kracht van het plantenrijk

Zaterdag 19 november 2022

Zondag 20 november 2022

Locatie: omgeving Oss

  • Blok 3: Magie van rituelen

Zaterdag 14 januari 2023

Zondag 15 januari 2023

Locatie: omgeving Oss

  • Blok 4: De sensuele vrouw ontwaakt

Zaterdag 18 maart 2023

Zondag 19 maart 2023

Locatie: omgeving Oss

  • Blok 5: Groot mysterie

Vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2023.

Locatie: Schiermonnikoog

Kosten:

Jouw investering in Wonder Woman – Magisch Jaarpad is € 1.995,- (exclusief BTW voor ondernemers). Dit bedrag is inclusief training, accommodaties en overnachtingen in blok 1 en 5, alle maaltijden in blok 5, materialen (m.u.v. ingrediënten voor bepaalde rituelen), koffie/thee/lekkers/fruit & lunch tijdens blok 1 t/m 5.
Exclusief: reiskosten (boot & huur fiets) voor blok 5 en potluck lekkers voor de zaterdagavonden tijdens blok 1 t/m 4.

Je betaalt in 2 delen: € 300,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat het Jaarpad start.
Mocht het een probleem voor je zijn om het bedrag in één keer te voldoen, neem dan contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 en maximaal 12 vrouwen.

Locatie:

Blokken 2 t/m 4 vinden plaats bij Bewust op Weg, in een grote boerderij in de buurt van Oss. Deze blokken zijn exclusief overnachting. Mocht je in de buurt willen overnachten: op loopafstand bevinden zich verschillende B&B’s. (Bij Margit kun je een lijstje met B&B’s opvragen.)

Tijdens blok 1 verblijven we aan de rand van een prachtig natuurgebied in een groot ecologisch gebouwd huis in de buurt van Eindhoven. Tijdens blok 5 ronden we het Jaarpad af in de stilte en ongerepte natuur van Schiermonnikoog.

Facebook-event

Meld je aan bij het event op Facebook als je het leuk vindt om alvast in contact te komen met potentiële andere Wonder Women.

Aanmelden

Verlang jij naar een magische reis om nooit meer te vergeten? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Voor aanmelding; klik op de onderstaande button. Na jouw aanmelding neemt één van ons contact met je op.