I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

Katharen Reis

''Het Pad van de Liefde, een ervaringsreis naar het geheelde hart.''


''Tijdens de beklimming van de Mont-Ségur, de vrouwelijke berg in het land van de Katharen, komen de volgende woorden tot mij: ‘We zijn vrij’. Het zijn woorden die mij aan oorspronkelijkheid doen denken, aan de vereniging tussen mannelijke en vrouwelijke energie, aan de onvoorwaardelijke liefde in ons hart die zonder oordeel het dualisme omarmt. En ik voel dat ik deze onvoorwaardelijke liefde ben en dat we dat allemaal zijn.'' AdJan


Het Pad van de Liefde is een retraite, een reis door het land van de Katharen, die op een zachte manier jouw hart doet openen. Een retraite die jou liefdevol uitnodigt om je te verbinden met jouw ware vrouwelijke, mannelijke en kind energie. In eenheid voel jij jouw licht en liefde weer stromen en ervaar je jouw ware kracht, jouw ware ZIJN. Deze Katharen reis geeft jou de bedding van waaruit jij mag transformeren; van tekort naar overvloed, van afhankelijk naar vrij, van angst naar liefde.


Hoe?

Wij (Marloes en AdJan) creëren een bedding van vrijheid en liefde. We brengen je gedurende de week naar verschillende energetische krachtplekken. Plekken die jouw vrouwelijke, mannelijke en kind energie in het licht zetten. Het is een speelse, lichte retraite die in essentie over ‘de liefde voor jezelf’ gaat. Het is een reis naar de eenheid, naar de vereniging tussen man en vrouw, de mannelijke en vrouwelijk energie in jou. We maken o.a. gebruik van meditatie, visualisatie, dans, wandelingen, ceremonies/rituelen en we laten ons leiden door wat er in het moment ontstaat.


Waarom de Katharen?

De Katharen leefden de Waarheid van Jezus Christus en Maria Magdalena. Zij zochten God niet buiten zichzelf maar in zichzelf. Ze hadden de kerk niet nodig. Het eigen hart was hun tempel. Dit was het christendom in zijn puurste vorm; vrij en vanuit het hart. Het was de liefde waarin zij de eenheid ervoeren. Deze pure energie is nog onveranderd voelbaar in dit gebied.


Wat ga je zoal doen?

  • Beklimming van de Montségur (de vrouwelijke berg)
  • Wandelingen, o.a. in een door de natuur gevormd labyrinth.
  • Bezoek aan diverse grotten (o.a. de inwijdingsgrot van de Katharen)
  • Beklimming van de Pic de Bugarach (de mannelijke berg)
  • Baden in bron(nen)Voor wie?

Je bent bereid om je hart te openen voor jezelf, om hardnekkige patronen en overtuigingen te laten voor wat ze zijn en je open te stellen voor de ware jou. Je staat ervoor open om je over te geven aan het moment, om te genieten, je te verbinden met jezelf en je mede reizigers.

Wil jij ook leven als ‘God in Frankrijk’? Maar dan overal? Ga met ons mee naar het magische land van de Katharen, een volk dat in de voetsporen leefde van Maria Magdalena: Vrij, in liefde verbonden met zichzelf, elkaar en het leven. En voor deze idealen gingen zij letterlijk door het vuur.

Locatie

De locatie van deze retraite betreft een in natuursteen opgetrokken en sfeervol huis in Alliat, een dorpje met 63 inwoners. Het huis ligt vrij, omgeven door paarden en langs een rivier. Het heeft vier badkamers en vijf slaapkamers, drie kamers met een tweepersoonsbed en twee kamers met twee eenpersoons bedden. We hebben hier de mogelijkheid om samen onze maaltijden te bereiden. Marloes en AdJan zullen voorafgaande aan de retraite inkopen doen. De kosten zullen we delen. Vandaar dat de prijs exclusief het eten is.Praktisch

Je boekt via EasyJet de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Door die betreffende vlucht te boeken kom je tegelijk met de andere deelnemers aan en kun je gebruik maken van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Mocht je een afwijkende vlucht willen boeken, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de locatie komen.

De retraite Het Pad van de Liefde eindigt op donderdagavond. Op vrijdag zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Toulouse of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.

Datum

Vlucht (Easyjet) heen- en terugreis

Overnachting

Begleiding

Prijs

12-17 mei 2019      

Luchthaven Amsterdam: zondag 12 mei 13.25 uur / Vrijdag 17 mei 14.20 uur      

La Mouline (Alliat)      

Marloes en AdJan      

€ 895,-

Aantal personen: 4-6

Inbegrepen in de prijs: BTW, begeleiding, accommodatie (prijs is gebaseerd op een tweepersoons kamer), vervoer van en naar de luchthaven in Toulouse, vervoer tijdens de week.

De vlucht is exclusief. Linnen en handdoeken zijn exclusief (ter plaatse te huren of zelf meenemen). Ook de maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs. We hebben de gelegenheid om zelf te koken. De kosten zullen we delen. Houd rekening met ongeveer € 75,-