I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid


Het Pad van de Liefde (Katharen Reis)

Ik ben op de Montségur, de vrouwelijke berg in het Katharen gebied. Ik stel mezelf de vraag: ‘Wat is mijn innerlijke schat? Wat is mijn innerlijk goed bewaard geheim?’ Enkele dagen later zit ik in de grot van Maria Magdalena in de buurt van Rennes-Le-Chateau en krijg ik het beeld dat mij een rode mantel wordt omgehangen; een initiatie. Mijn innerlijk goed bewaard geheim wordt aan mij geopenbaard: Ik ben een hoeder van de energetische krachtplekken in het Katharen gebied. Dankbaar aanvaard ik deze taak om mensen als jij te hoeden naar de plekken die jou wijzen op jouw innerlijke schat. De tijd is aangebroken dat jouw schat geleefd mag worden. Je staat aan de vooravond van een nieuwe fase in je leven. Ben jij er klaar voor?

De Katharen (de Zuiveren) leefden de ware boodschap van Jezus Christus en Maria Magdalena. Leven vanuit het hart, vanuit liefde. Man en vrouw gelijkwaardig aan elkaar. Geen missen, geen sacramenten, geen Paus of kerk om in contact te komen met God of het goddelijke. Leven in eenvoud en dankbaarheid, in verbinding met hemel en aarde. Zij hebben gezaaid en wij mogen oogsten. In de grote transitie die nu aan de gang is leidt jouw Pad van de Liefde jou naar die nieuwe wereld waarin we één zijn, authentiek en vrij. Die wereld zit in jou.


De reis concreet

Tijdens Het Pad van de Liefde breng ik je naar verschillende krachtplekken waar je alle ruimte krijgt om zelf de energie van de plek te ervaren en de boodschap te ontvangen in jouw hart. We gaan naar geheime grotten, oude ruïnes en dolmen met sterk aanwezige kosmische energie, harts-energie, Magdalena-energie, geboorte- en poort-energie. We wandelen in de natuur en baden in een rivier met warmwaterbron. Jij ervaart alles op jouw eigen authentieke manier en je gaat zo diep als je zelf wilt want jij bent vrij. Je verbindt je niet met oude verhalen en/of informatie. Die kunnen jouw pure ervaring alleen maar vertroebelen.

''Love is the answer

And you know that for sure

Love is the flower

You got to let it grow'' (John Lennon)

Waarom juist met I Am Reizen naar de Katharen?

Jij bent vrij! Vrij om zelf het vervoer te kiezen naar Zuid-Frankrijk. Vrij om voor jezelf een accommodatie te regelen waar jij een goed gevoel bij hebt. Vrij om rond deze reis jouw vakantie te plannen. Vrij om in de avond zelf te kiezen of je liever alleen eet of in gezelschap of dat je kookt voor jezelf. Toegevoegde waarde van deze reis is de kleinschaligheid waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, om jezelf te ontmoeten, jouw liefde en vrijheid te erkennen. Jouw ‘I Am’ staat centraal. Zoals bij al onze reizen is ook deze Katharen Reis licht en luchtig van opzet. Liefde, diepgang en humor gaan hand in hand.Begeleiding

Ik ben een bedding van harts-energie en vrijheid. Ik houd tijdens de reis ‘space’ opdat jij je zonder zorgen kunt openen en kunt omarmen en toelaten wat op jouw pad komt. Ik hoed je naar de plekken die jou vrijmaken, die jou inspireren en opnieuw geboren laten worden. Wie weet, vind er wel een spontane inwijding plaats. Ik inspireer jou om vanuit het NU te leven en vanuit je hart. Ik spiegel, stel vragen, deel mijn ervaringen en gevoel en volg tijdens de reis mijn impulsen. De kern van de reis is dat jij vanuit het NU en vanuit je hart leeft, dat je trouw bent aan jouw waarheid en impulsen. Daar ben ik dienstbaar aan.

Voor wie?

Je hebt de tekst gelezen of een deel ervan of misschien slechts alleen de titel voorbij zien komen. Het resoneert met jou. Je wordt er blij van. Iets in jou maakt een vreugdesprong. Je durft je over te geven aan deze eerste sensatie zonder dat je van tevoren hoeft te weten wat het je allemaal gaat brengen. Je hebt simpelweg het gevoel: 'Ik moet erbij zijn.' Het belangrijkste is transparantie, onbevangenheid, ontspanning en openheid opdat jouw innerlijke schat in het licht kan worden gezet. Je kunt je eigen persoonlijke processen dragen.

Praktisch

In principe begint de reis op zondag met een kennismaking. Vanaf maandag t/m donderdag komen we elke dag na het ontbijt samen op een vooraf afgesproken plek. Vanuit hier rijden we met mijn camper naar de krachtplek(ken) van de dag. Je zorgt zelf voor een lunchpakket. Ik zorg voor koffie/thee/water en fruit.

Gedurende de dag zijn we samen, zullen we elkaar inspireren, vrij laten, spiegelen, uitnodigen. We houden ons niet vast aan een eindtijd. Normaal gesproken beginnen we rond half 11 maar als we wat verder moeten reizen komen we eerder samen. De ervaring leert dat we zo tussen 16.00 en 18.00 uur klaar zijn. Vervolgens kun je jouw eigen weg gaan en ben je op jezelf. Je bepaalt zelf de setting van jouw avondmaal.

Het is handig als we bij elkaar in de buurt verblijven. Ikzelf verblijf op een camping. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen of je ook op een camping wilt staan of dat je liever verblijft in een ander soort accommodatie.

Luchthavens voor Pays Cathare zijn Toulouse en Carcassonne. Voor het vervoer van deze luchthavens naar je accommodatie is een auto huren het meest comfortabel.

Prijs:

- Bij 2 personen: € 725,-

- Bij 3 personen: € 625,-

Prijs is inclusief begeleiding (ook, voor zover van toepassing, na de reis), koffie/thee/water en fruit onderweg, eventuele entreegelden, vervoer tijdens de reis. Het is exclusief BTW, kosten vervoer naar je accommodatie en vice-versa, accommodatie, maaltijden en reis- en annuleringsverzekering.

- Het is ook mogelijk om een één op één reis te doen. Prijs op aanvraag.

Datum:

- De data voor 2022 volgen nog. Als je met twee of drie bent, ben ik flexibel. Dan kan de datum in overleg.

Recensies


Een man met een 'cape' ging ons voor op het Pad van de Liefde. Hij was trouwens geen carnivoor en hij deelde met ons zijn liefde. Het land van de Kathaar, dat historie, geheimen en mysteries bewaart, volledig verzorgd met de camper voor de deur, een afwisselende week en zeker geen sleur. In vier dagen beland ik met mijn voeten weer op aarde en krijgt het inzicht weer werkelijk waarde. Van leven vanuit je hart, soms door het dagelijks leven 'getart'. Niet alleen de camper wordt gedeeld door AdJan, maar ook ervaringen en gevoelens door deze bijzondere man. Ieder voor zich beleeft deze reis en allemaal gaan wij met iets bijzonders naar huis; de wetenschap dat ware liefde komt uit je hart. Jeroen ( juli 2021)


Afgelopen week heb ik samen met 'mijn' Jeroen en AdJan het Pad van de liefde gelopen in het gebied van de Katharen. Wat een bijzondere reis om samen met deze twee mooie mannen te ervaren. De hele week verliep op een natuurlijke en harmonieuze manier, alsof we al heel lang samen op pad waren. Geïnspireerd door de Katharen die leefde vanuit hun hart bezochten we geheime plaatsen en energetische krachtplekken en maakte ieder voor zich de reis naar binnen, naar ons eigen hart. Op zijn eigen integere wijze nodigde AdJan ons uit, was spaceholder en dat met een grote dosis relativeringsvermogen en humor. Ik ben dóór en voorbij de angst gegaan en kwam uit bij het vertrouwen en geloof in mezelf. In de grot van Maria Magdalena heb ik ervaringen gehad die ik moeilijk in woorden kan vangen maar het voelt alsf ik 'oud weten' heb opgehaald. Ik voel me dankbaar en ongelofelijk rijk dat ik deze reis heb gemaakt en helemaal dat ik dat met mijn eigen partner kon doen. Liefde, ruimte, vrijheid, thuiskomen bij jezelf, leven vanuit je hart, licht, sereniteit. Corina (juli 2021)