I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Magisch Vrouwenweekend


Vrouwelijke en magische vibes

Heb je zin om je een weekend lang onder te dompelen in sensuele en magische vibes? Om te ontspannen, te smelten, te stromen en de verbinding met jouw vrouwelijke natuur te voeden?

Ga met ons mee op avontuur. Samen creëren we een krachtig en uitnodigend veld waarin we onze sensuele, wilde en magische natuur eren en vieren.

Overgave en stroming

Tantrische yoga, dans, godinnenmassage, ceremonie met de ceremonies met plantmedicijnen Cacao, Agua de Florida maken, sjamanistisch ritueel… We hebben voor ieder weekend een zinnenprikkelend programma voor je samengesteld. En jij? Je mag je overgeven en heerlijk meedobberen. 😊

In het weekend strijken we neer op een prachtige plek in Noord-Brabant; met sauna, jaccuzi, zwemvijvertje en vuurplek.

Weekends

  • 17/18 september 2022: Godinnenweekend; Sjamanistisch ritueel, Godinnenmassage & ceremonie met Cacao, Blue Lotus en rapé

  • De data voor 2023 worden binnenkort bekend gemaakt.


Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, yoga of meditatie. Je verlangt ernaar om je (opnieuw) te verbinden met je vrouwelijke natuur, om je vrouwenlijf te laten stromen én om je te verbinden met je magisch potentieel.

Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met laagdrempelige yoga, dans en plantceremonies. En je staat open voor de magie van rituelen.

Twijfel je over welk weekend geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is het magisch vrouwen weekend niet wat je zoekt, en wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom in de nieuwe groep Wonder Woman – Magisch Jaarpad, die in september 2022 weer opnieuw start.
Daarnaast kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of een workshop of ceremonie. Bij Marloes zijn er verschillende mogelijkheden; voor meer informatie contact: info@iam-reizen.nl.


Begeleiding

Het weekend wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleidden zij al verschillende vrouwenreizen en het Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde magische en sensuele natuur te vieren.’

Wij verheugen ons er enorm op jullie te mogen ontmoeten op één van onze weekenden!

Praktische gegevens

Data en tijd

17/18 september 2022 (Godinnenweekend, cacao ceremonie)

Start programma: zaterdag om 11.00 uur (deur open: 10.00 uur)

Einde programma: zondag rond 16.30 uur

Bijdrage

Jouw bijdrage is € 295,-. Dit is inclusief 1 overnachting, ontbijt + lunch. We vragen je om voor de zaterdag iets potluck lekkers mee te nemen om met elkaar te delen.

Overnachting is op basis van een 2- of 3-persoonskamer.

Aantal deelneemsters

Minimaal 4 en maximaal 12 vrouwen.

Locatie

Almkerk in Noord-Brabant. Het adres ontvang je na aanmelding.

Aanmelden

Voel je een Jaaa, ik wil!! opborrelen? Je bent meer dan welkom! Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@iam-reizen.nl