I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Mannen Retraite: Be the Change

Andalusische bergtocht naar jouw Authenticiteit.


''De authentieke mannelijke energie houdt space, beschermt, heeft focus, kiest, geeft vorm aan alles wat in de mens naar boven komt aan ideeën, dromen en idealen. Hij houdt een oogje in het zeil opdat alles in de mens vrij kan stromen.'' AdJan

De Mannen Retraite Be the Change is een vijfdaagse voettocht door de bergen van de Sierra Tejeda in Andalusië. Het is een reis naar jouw authentieke mannelijke energie. Om deze energie in alle puurheid te ervaren, laat je jouw vrouwelijke- en kind energie toe. Op het moment dat deze energieën een drie-eenheid vormen, ben je als man compleet.

De Tocht

In een prachtig berggebied van puurheid, stilte, kracht, wilde natuur, eenheid en harmonie, heb je de moed om in overgave te gaan en al wandelend je te verbinden met moeder natuur en de eenvoud. Je bent bereid om je open te stellen en te ontvangen, want ''alles is er al''. De kleine jongen in jou krijgt de vrijheid onbevangen te zijn en spelenderwijs nieuwe werelden te ontdekken. Op deze manier creëer jij ruimte voor jouw authentieke mannelijke energie die tot jou kan komen en voelbaar wordt. Laat je verrassen!

Er is geen programma. Alles is open. Je loopt in stilte, luistert naar de geluiden van de natuur, snuift geuren op. Je bent de natuur en je krijgt weer het gevoel dat je leeft. In de zomer slaap je in de bergen onder de sterren en was je jezelf in een bron of bergstroom. Je geniet. Je loopt in het gezelschap van gelijkgestemde mannen die elkaar inspireren, naar elkaar luisteren, zich openen voor elkaar, elkaars bedding zijn en de eenheid in zichzelf en met elkaar creëren. Je laat je leiden door de tekens die je door de natuur en het leven worden aangereikt. In vertrouwen weet je dat wat gebeuren moet, gebeurt.

Wat ga je doen?

 • Een ritueel bij aanvang van de tocht waarin jij als man op weg wordt gestuurd.
 • Je onderdompelen in de puurheid van de Sierra Tejeda. Wandelen in de bergen en genieten.
 • Je overgeven en je open stellen.
 • De kracht van de eenvoud ervaren.
 • Slapen in de bergen onder een stralende sterrenhemel (zomer).
 • Slapen in sfeervolle, authentieke, Andalusische bergdorpjes (lente/herfst).
 • Een welkomst- en/of bekrachtigingsritueel aan het eind van de reis.

Wat brengt jou deze reis?

 • Een diepere verbinding met jezelf als man en mens
 • Meer inzicht in mannelijke-, vrouwelijke-, en kind energie en hoe deze zich in jou tot elkaar verhouden.
 • Eenheids beleving
 • Intensere beleving van de vrijheid en verbondenheid met het leven.
 • Verwondering
 • De kracht om jouw authentieke levensweg vorm te geven

Voor wie is deze reis bedoeld?

Jij bent een man die bereid is om zich over te geven en zijn hart te openen. Je hebt het gevoel dat je ''erbij moet zijn'' en je durft je aan dit gevoel over te geven. Je kunt jezelf dragen. Het is geen therapeutische reis. En bovenal...........je hebt een verlangen naar de eenheid, in jou, buiten jou.

Begeleiding

AdJan gaat mee op pad. Hij staat achter jou, loopt naast jou, spiegelt jou, houdt jou in het hier en nu en wat daarin gebeurt, creëert een bedding van vrijheid, van liefde zonder oordeel waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Met zijn aanwezigheid nodigt hij je uit om jouw diepste waarheid te leven.

Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Je komt dan tegelijk met de andere deelnemers aan en maakt gebruik van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Boek je een afwijkende vlucht, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven in Málaga. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar onze plek komen.

In de zomer overnacht je de eerste en de vierde nacht op Las Peñas. De tweede en derde nacht overnacht je in de bergen, in de open lucht. Je dient in de zomer zelf een slaapzak en een matje mee te nemen.

Voor de winter geldt dat alle overnachtingsplekken vooraf gereserveerd zijn. De eerste nacht slaap je op Las Peñas. De tweede, derde en vierde nacht in de verschillende dorpen die op de route liggen.

Gezien het karakter van de reis nodigen wij je uit om geen overbodige ballast mee te nemen. In je rugzak te doen waarvan jij voelt dat het belangrijk is om mee te nemen.

De reis ‘Be the Change’ eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.

Datum

Vlucht (Transavia) heen- en terugreis

Overnachting

Begeleiding

Prijs

18-22 aug

Rotterdam Zo (7.00 - 9.50 uur) / Do (19.45 - 22.35 uur)

Sterrenhemel

AdJan

€895,-

7-11 okt

Rotterdam Ma (8.00 - 10.50 uur) / Vrij (20.05 - 22.55 uur)

Witte dorpen

AdJan

€895,-

Aantal personen: 2-4 personen.

Inbegrepen in de prijs: Vervoer van en naar de luchthaven, begeleiding, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Er wordt geen alcohol geschonken. De vlucht is exclusief.

Mocht je een persoonlijke retraite wensen op een andere datum, vraag dan naar de mogelijkheden.