I Am Reizen

Jouw reis naar de Eenheid

MASSAGE / HEALING

Intuïtieve massage

In een ontspannen sfeer geef jij je over. Dat is het enige wat jij hoeft te doen. Ik (Marloes) stem mij af op jou en laat vervolgens de energie vanuit mijn hart door mijn handen stromen die over jouw lichaam gaan. Ik laat me leiden door mijn intuïtie om jou uiteindelijk een diep gevoel van rust te geven, veiligheid, healing en vertrouwen. 

Lomilomi Auntie Maile stijl

Dit is een helende massage die plaatsvindt in een Hawaiiaanse sfeer. Door de korte pulseringen en lange strijkingen laat jouw lichaam afvalstoffen los en voel je je weer fit en energiek. Je bent welkom om in mijn mooie ruimte in een veilige bedding deze vorm van 'lomilomi' (= Hawaiiaans voor massage) te komen ervaren. Aloha!

Healing

Op een bijzondere, zachte manier bij jezelf komen....

Deze diepgaande, verbindende en vrouwelijke manier van helen heb ik mij de afgelopen periode eigen gemaakt. Ik heb een opleiding Yin Healing gevolgd bij Klara Adalena in Glastonbury, UK. Hier heb ik de 'fijne kneepjes' van het vak geleerd. Vanuit mijn Zijn in het Nu verbind ik mij met al wat er is. Ik maak contact met een innerlijke, diepe kracht om mij vervolgens te openen, opdat liefdevolle en helende energie door mij heen kan stromen. Ik vorm als het ware een kanaal en laat gebeuren wat wil gebeuren in het moment. Ik hoef niets voor jou op te lossen, het gaat om alles er te laten zijn en je daaraan over te geven. Een grotere helende kracht bestaat er niet.

In de Tempelkamer mag je je een uur laven aan de energie van de Bron, de Godin. Je voelt je als herboren met wellicht nieuwe inzichten rijker. Ervaar de diepe rust en de vrede. Weet dat in het moment alles mogelijk is.


Type Massage / Healing

Duur

Tarief

Intuïtieve massage

1,5 uur

€ 65,- incl. BTW

Lomilomi Auntie Maile style

1,5 uur

€ 65,- incl. BTW

Healing

1 uur

€ 50,- incl. BTW