I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

Mini retraite

Jouw persoonlijke retraite in Andalusië

Heb je behoefte aan meer inzicht in je leven en inzicht in jezelf? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en er zelf even niet uitkomt? Wil je even weg uit de dagelijkse sleur? Even uit de verlammende patronen die ervoor zorgen dat jij niet het leven leidt waarnaar jij verlangt? En je wilt niet een hele week op retraite? Dan is een retraite van 1 dag of een aantal dagen iets voor jou.


Programma

Eén of een aantal dag(en) in de prachtige natuur van de Sierra Tejeda. Jij samen met ons of met één van ons. Persoonlijke aandacht, ruimte om alles er te laten zijn, stilte, gespiegeld en geïnspireerd worden door wat de natuur jou laat zien. Ruimte om de puurheid in te ademen. Genieten van de prachtige vergezichten die jou weer overzicht geven. Je verwonderen over de indrukwekkende kloven die jou uitnodigen om de reis naar binnen te maken.  

Je begint deze mini retraite met het neerzetten van jouw intentie voor deze dag(en). Vervolgens gaan we op pad en laten we ons leiden door wat het leven jou wil laten zien t.a.v. jouw intentie. We volgen onze intuïtie en onze impulsen. We reiken aan, we helpen jou te duiden. We creëren de bedding, de space, opdat jij helemaal jezelf kunt zijn. We helpen jou om in contact te komen met jouw hart en ziel en inspireren jou om met hart en ziel te leven. De retraite eindigt, als dat van toepassing is, met een ritueel om alle verkregen inzichten te bezegelen.


Locatie: Casita de Isabelle


Praktisch

De dag(en) begint/beginnen rond 10.00 uur en eindigt/eindigen rond 17.00 uur en is/zijn inclusief een picknick. Het is bij een meerdaagse, persoonlijke retraite mogelijk om de Casita de Isabelle te boeken. Tevens kunnen wij voor ontbijt en avondeten zorgen.


Bijdrage

Retraite van een dag: € 125,- excl. btw

Meerdaagse retraite: Op aanvraag.

Mocht je jouw verblijf willen verlengen (ervoor of erna) neem dan even contact met ons op.