I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Mini retraite

Jouw persoonlijke retraite in Andalusië

Je voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap in jouw leven. Je voelt dat het tijd is om te kiezen voor jezelf, voor de vrijheid, voor de liefde, voor een wereld waarin jij thuiskomt. Je wilt je verbinden met jouw hoogste waarheid en je hebt de moed om je over te geven aan de weg van jouw ziel waaraan jouw ego dienstbaar is. Een persoonlijke retraite van I Am Reizen geeft jou de liefdevolle bedding om jouw persoonlijkheid en ego te transformeren en je te verbinden met wie jij BENT.


Wat heeft deze persoonlijke retraite jou te bieden?

  • Een aangename afwisseling tussen verdieping en tijd voor jezelf. Eigenlijk is dit een combinatie waarin het één niet zonder het ander kan. Met name het niets doen, het zijn, creëert de ruimte opdat je innerlijk kunt processen.  

  • Inspirerende natuur om in te wandelen; puurheid, ruige bergen, diepe kloven, verdiepende stilte, stromende riviertjes, watervallen, waterbronnen om in te herbronnen.

  • Een accommodatie met een prachtig uitzicht, badend in de kracht van de eenvoud. Een plek omgeven door een energie die je het gevoel geeft thuis te zijn. Wij ervaren het zelf als de energie van een lichtpoort.

  • Marloes: Zij inspireert jou met haar aanwezigheid om jezelf te verbinden met jouw vrouwelijke oerkracht, de Godin in jou, de wijsheid en de liefde, jouw scheppingskracht, jouw sensualiteit. Ze nodigt jou uit om als vrouw op te staan in jezelf en vanuit jouw pure vrouw zijn te leven.

  • AdJan: Zijn aanwezigheid nodigt je uit om de dominantie van het ego te transformeren in dienstbaarheid aan de ziel. Hij wandelt graag met jou naar de wereld van je hart, naar de dimensie van jouw hoogste waarheid, naar jouw missie hier op aarde en naar de droom die in jou leeft.

  


Programma

Normaal gesproken is jouw aankomst op maandag. Dit is dan ook letterlijk een dag van aankomen. Dinsdag ga je met één van ons op pad. Woensdag heb je een dag voor jezelf. Donderdag wederom met één van ons op pad en vrijdag een dag voor jezelf en vertrek (verlenging is in overleg mogelijk). Op de eerste retraitedag (dinsdag) begin je met een intentie neer te zetten. Vervolgens ga je met één van ons op pad en laat je je leiden door wat het leven jou wil laten zien t.a.v. jouw intentie. Je volgt je intuïtie en je impulsen. We reiken aan, we helpen jou te duiden. We creëren de bedding, de space, opdat jij helemaal jezelf kunt zijn. We helpen jou om in contact te komen met jouw hart en ziel en inspireren jou om met hart en ziel te leven. We maken o.a. gebruik van meditatie, creativiteit, beweging, stilte, linken in oogcontact, mini vision quest. De retraite eindigt, als dat van toepassing is, met een ritueel om alle verkregen inzichten te bezegelen.


Voor wie is deze mini-retraite bedoeld?

Je hebt een verlangen naar eenheid, vooral naar de eenheid in jezelf. Je hebt al het nodige aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en je kunt jezelf dragen. Je bent bereid de controle los te laten en je over te geven aan het leven. Je vertrouwt erop dat wat gebeuren moet, gebeurt.


Locatie: Casita de Isabelle

Je verblijft in de Casita de Isabelle. Een sfeervol appartement met twee losse bedden, keuken met koelkast en kookplaat, en badkamer. Vanaf het terras heb je een rust- en ruimte gevend uitzicht op het dal en de erachter liggende bergen. Je zit hier echt midden in de 'campo'. Stilte, zuivere lucht, olijf-, vijgen- en amandelbomen, geur van rozemarijn.


Praktisch

Je boekt zelf een vlucht. Het is handig om een auto te huren. Enerzijds omdat je onze locatie niet met het openbaar vervoer kunt bereiken. Anderzijds vanwege de afstand naar het dorp waar zich alle voorzieningen bevinden. Het dorp ligt op een loopafstand van ongeveer een half uur. Met de auto is het 5 minuten.

Je verblijft in de Casita de Isabelle. In principe is de aankomst op maandag en vertrek op vrijdag. Verlenging is eventueel mogelijk.

De retraite dagen beginnen rond 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur en zijn inclusief een picknick. Je voorziet zelf in avondeten en tijdens niet-retraite dagen in lunch.


Prijs

De prijs voor een persoonlijke retraite bedraagt: € 495,-

Inclusief: 4 overnachtingen, ontbijt, lunch tijdens retraitedagen,

Exclusief: btw, vlucht, vervoer, overige maaltijden.