I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Pelgrimage naar de Eenvoud


‘’Elke keer weer ervaar ik die andere dimensie, die wereld van liefde, vrijheid, vreugde en overvloed als ik pelgrimeer in de Sierra Tejeda. Alsof de Pelgrimage naar de Eenvoud mij via een poort een andere wereld in laat lopen. Een wereld zonder beperkingen en waarin alles mogelijk is. Een wereld waarin ik thuiskom.’’ AdJan


Een Pelgrimstocht in Andalusië

De Pelgrimage naar de Eenvoud is een pelgrimstocht in Andalusië, Spanje, die naar een uniek bedevaartsoord leidt: ‘’JIJ’’. Je wandelt over ruige bergpaden, door vruchtbare valleien, langs stromende bergbeken en door de gastvrije witte dorpjes naar de heiligste plaats op aarde: Jouw hart en ziel, jouw liefde en licht, jouw IK BEN.


Voor wie is deze Pelgrimage bedoeld?

Je hebt het nodige gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Angsten en kwetsingen aangekeken, gevoeld en doorvoeld. Wellicht ben je nog niet helemaal geheeld of gevrijwaard van angst. Toch heb je ergens het gevoel dat het genoeg is en dat je in dankbaarheid het 'oude vertrouwde' mag laten gaan. Dat je een nieuwe weg in mag slaan die leidt naar de verwezenlijking van je dromen, de bewustwording van jouw levensmissie en van wie jij ten diepste BENT.


Hoe ziet jouw Pelgrimage eruit?

De eerste dag kom je aan op Las Peñas, de krachtplek nabij Canillas de Aceituno in Andalusië waar wij wonen. Je krijgt jouw intentie helder. Je ontmoet jouw mede pelgrims en je verbind je met jezelf en de reis. Vanaf de tweede dag ga je samen met AdJan en jouw mede pelgrims op weg, de bergen in. Je stapt in de pure wereld die JIJ heet. Een Andalusisch decor van puurheid en eenvoud laat je helemaal in jezelf zakken en haalt moeiteloos in jou naar boven wat losgelaten, toegelaten en/of omarmd mag worden. Verder bestaat de pelgrimstocht uit:

  • Een ritueel aan het begin en aan het eind.
  • Slapen in de bergen, in de openlucht, onder een stralende sterrenhemel (zomer).
  • Slapen in sfeervolle, authentieke, Andalusische bergdorpjes (winter).
  • Vijf dagen inhaleren van pure natuur, vrijheid, liefde, eenvoud en de kracht van het nu.
  • Avontuur van totale overgave, onthechten en vertrouwen dat het universum goed voor jou zorgt.Begeleiding

De rituelen worden door Marloes verzorgd. AdJan gaat mee op pad, staat achter jou, loopt naast jou, spiegelt jou, houdt jou in het hier en nu en wat daarin gebeurt, creëert een bedding van vrijheid, van liefde zonder oordeel waarin jij helemaal jezelf kunt zijn.


De Mannen variant

Er zijn twee pelgrimages speciaal voor mannen. Deze pelgrimstochten zijn er niet om de mannelijkheid te benadrukken of het man zijn te ontdekken. Mannen worden tijdens de Pelgrimage naar de Eenvoud juist uitgenodigd om zachtheid toe te laten, het hart te openen en zelfliefde te laten stromen, in kwetsbaarheid die kleine, pure jongen te erkennen en zich te bevrijden van de rol die hem is opgelegd door een veelal mannelijk ingerichte wereld.


Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Je komt dan tegelijk met de andere deelnemers aan en maakt gebruik van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Boek je een afwijkende vlucht, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven in Málaga. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar onze plek komen.

Voor de winter geldt dat alle overnachtingsplekken vooraf gereserveerd zijn. De eerste nacht slaap je op Las Peñas. De tweede, derde en vierde nacht in de verschillende dorpen die op de route liggen. In de zomer overnacht je de eerste en de vierde nacht op Las Peñas. De tweede en derde nacht overnacht je in de bergen, in de open lucht. Je dient in de zomer zelf een slaapzak en een matje mee te nemen.

Gezien het karakter van de reis nodigen wij je uit om geen overbodige ballast mee te nemen. In je rugzak te doen waarvan jij voelt dat het belangrijk is om mee te nemen.

De Pelgrimage eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.


Datum

Vlucht (Transavia) heen- en terugreis

Overnachting

Begeleiding

Prijs

25-29 maart 2019(Mannen reis)

Luchthaven Eindhoven Maandag (7.30 -10.25 uur) / Vrijdag (20.00 - 23.00 uur)

Witte dorpen

Marloes & AdJan

€ 895,-

18-22 aug 2019 (Mannen reis)

Luchthaven Rotterdam Zondag (7.00 - 9.50 uur) / Donderdag (19.45 - 22.35 uur)

Onder sterrenhemel

Marloes & AdJan

€ 895,-

7-11 okt 2019

Luchthaven Rotterdam Maandag (8.00 - 10.50 uur) / Vrijdag (20.05 - 22.55 uur)

Witte dorpen

Marloes & AdJan

€ 895,-


Aantal personen: 2-6 personen.

Inbegrepen in de prijs: BTW, vervoer van en naar de luchthaven, begeleiding, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Er wordt geen alcohol geschonken. De vlucht is exclusief.

Wil je een pelgrimage op maat op een ander tijdstip? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.