I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

Retraites en Reizen

De Retraites en Reizen van I Am Reizen hebben één ding gemeen: De focus ligt op het 'Nieuwe'. Op een wereld van uiterlijke en innerlijke vrijheid waarin het ego dienstbaar is aan de ziel. Op een leven dat geleefd wordt vanuit het hart. Onze Retraites en Reizen gaan over moed, overgave, zelfliefde, dromen en idealen, de kracht van de eenvoud en over de eenheid tussen ego en ziel, mannelijk en vrouwelijk, hemel en aarde. We delen graag onze passie voor het leven met jou, vanuit onvoorwaardelijkheid. Waarom? Omdat we er blij van worden om mensen zoals jij te zien stralen. Dat is onze missie.

De meeste Retraites en Reizen vinden plaats op onze locatie Las Peñas in Canillas de Aceituno, Andalusië. Midden in de natuur, in de rust, de stilte, de eenvoud en de vrijheid. De energie op deze plek laat je thuiskomen bij jezelf. Je verblijft er in een authentiek Andalusisch huis. Dit huis hebben wij De Herberg van de Nieuwe Tijd genoemd.

Naast onze Retraites en Reizen in Andalusië organiseren wij ook jaarlijks één of meerdere reizen in een ander land. Meestal doen we de reizen samen. Soms met een andere bevriende co-begeleider. Hieronder tref je een overzicht aan.Mochten onze reizen je aanspreken, neem dan gerust contact met ons op.

Laten we samen die wereld vormgeven waarin we thuishoren.

In Liefde

Marloes en AdJan