I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

Vrouwenretraite Magie van de Sensuele Vrouw

Verlang je ernaar om jouw lijf, je levenslust en je sensualiteit te wekken? Om je dieper te verbinden met jouw vrouwelijkheid en het leven voluit door je heen te laten stromen? Ga mee op avontuur en meld je aan bij de vrouwen retraite Magie van de Sensuele vrouw. In deze zinnenprikkelende retraite word je uitgenodigd om jouw vrouwelijke natuur te eren en te vieren; om je lijf helemaal te bewonen, oude verkrampingen los te laten en je onder te dompelen in tintelende levensenergie. En dat alles op een prachtige plek in de Andalusische natuur. We maken gebruik van onder meer dans, yoga, lichaamswerk, sjamanistische rituelen, tantrische oefeningen en meditaties, helende visualisaties, Rite of the Womb, (stilte)wandelingen, deelrondes én de kracht van de Spaanse natuur: bergen, water, zee en vuur brengen je in contact met jouw bron.


Hoe ziet de week eruit?

  • Dag 1: Aankomst, kennismaking en openingsritueel

  • Dag 2: Pachamama. Landen in je lijf, je vanuit je bekken verbinden met de kracht van de aarde

  • Dag 3: Levensenergie & Hart: je energiestroom bevrijden en je hart openen

  • Dag 4: Baarmoeder: helen & vieren van de bron van je vrouwenkracht

  • Dag 5: Yoni. Loslaten, revitaliseren en je sensuele vibes laten stromen

  • Dag 6: Sensuele godin. Jezelf verwelkomen als goddelijk en seksueel wezen

  • Dag 7: Afscheidsritueel en vertrek


Voor wie?

Je hebt al enige ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, massage of tantra. En je verlangt naar meer. Je wilt een diepe duik nemen in jouw vrouwelijkheid. Je wilt graag uitgedaagd worden. Om jezelf tot in je tenen te wekken en je sensualiteit vrijuit te laten stromen. Twijfel je of deze retraite geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee. Is deze retraite net niet wat je zoekt, maar wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent welkom bij Margit voor een Body&Mind Tantra-sessie en bij Marloes voor een Reis naar de Godin-retraite.


Locatie

Magie van de sensuele vrouw vindt plaats in Zuid-Spanje, nabij het bergdorpje Canillas de Aceituno, op Las Peñas, een bezielde, pure, authentieke plek in de bergen. Waar de kracht van de eenvoud heerst. Daarom wonen Marloes en AdJan ook op deze prachtige plek. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie. We hebben de beschikking over drie tweepersoonskamers in een eenvoudig, sfeervol Andalusisch huis én een rustiek tweepersoons appartement op ons eigen terrein en een tweepersoons appartement in de nabijheid van de locatie.


Begeleiding

De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Eerder begeleidden zij samen al retraites voor Serendipity en Mi Cuento. Ze bleken elkaar geweldig aan te vullen. Dat smaakt dus naar meer. :-) Nu bundelen ze hun vrouwelijke krachten in een gemeenschappelijke passie: vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele natuur.

Marloes begeleidt diverse retraites in Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. 'Ik word blij als ik in de natuur ben en als ik vrouwen kan begeleiden om bij zichzelf thuis te komen zodat ze zich helemaal weer vrouw voelen.'

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. 'Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde seksuele en sensuele natuur te vieren.' Voor meer informatie: www.bewustopweg.nl


Praktisch

Datum en tijd:

27 oktober t/m 2 november 2018

Start programma 27 oktober om 17.00 uur. Einde 2 november om 12.00 uur.

29 april t/m 4 mei 2019

Meer informatie volgt

Kosten:

Magie van de sensuele vrouw kost € 895,- (2018) Dit is inclusief verblijf op basis van een 2 persoonskamer, alle maaltijden, materialen, vervoer ter plaatse en vervoer van en naar de luchthaven (zoals vermeld onder het kopje ‘Vlucht’). Het is exclusief de kosten van je vliegticket, reis- en annuleringsverzekering.

Vlucht:

Je boekt je eigen vlucht, bv. via RyanAir of Transavia. Op zaterdag 27 oktober zijn wij om 14.00 uur op de luchthaven aanwezig om je naar de locatie te brengen. Kom je met eigen vervoer naar de locatie, zorg dan dat je bij de start van het programma, dus uiterlijk om 17.00 uur, aanwezig bent. Op vrijdag 2 november brengen we je om 12.00 uur naar de luchthaven, of naar het strand als je pas 's avonds terugvliegt.

Aantal deelnemers:

Minimaal 5 en maximaal 8 personen.