I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

Vision Quest

De Vision Quest is een universeel ritueel waarbij je je verbindt met de natuur om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Dit ritueel speelt nog steeds een belangrijke rol in de traditie van de Noord-Amerikaanse Indianen. Bij een belangrijke overgang in het leven gaat de sjamaan met een deken de berg op en keert niet terug voordat hij een visioen heeft gehad waarin het antwoord besloten ligt. Letterlijk betekent Vision Quest dan ook: zoektocht naar een visioen.

Hoe ziet een Vision Quest eruit?

Na een aantal voorbereidingsdagen op onze locatie Las Peñas in De Herberg van de Nieuwe Tijd, trek je de bergen in van de Sierra Tejeda (Andalusië). Vanaf het basiskamp, waar Inez en Marloes als begeleiders jou zullen ondersteunen, zoek je een plek waar je 3 dagen en 3 nachten verblijft. Hier beleef jij jouw Quest, geen dak boven je hoofd, alleen water, een slaapzak en een matje. Je slaapt onder de sterrenhemel en bent één met jouw natuur. Je geeft je over en vertrouwt op de tekens die je worden aangereikt en die helderheid verschaffen t.a.v. jouw vragen en jouw intentie.

Het is pure magie wat tijdens een Vision Quest gebeurt. Alles heeft betrekking op jouw thema. En als je je niet bewust bent van jouw thema, zal die tijdens de Quest duidelijk worden gemaakt. Het antwoord komt op een onverwachte, eerlijke en ongecensureerde manier naar je toe, los van je denken en verwachtingen. De natuur als spiegel van de ziel.

Begeleiding

Een Vision Quest wordt gedragen door twee begeleiders. In dit geval door Inez en Marloes.

Praktisch

  • De Vision Quest is van 12-22 september 2018 (waarvan 3 dagen/nachten in de bergen)

  • Vertrekpunt is onze accommodatie Las Peñas – Canillas de Aceituno – Andalusië

  • Prijs: € 990,- inclusief BTW en begeleiding. De vlucht, het vervoer naar de locatie en het eten regel je zelf.

  • Aantal personen: maximaal 6

Wil je meer informatie over de inhoud van de Vision Quest, bezoek dan de website van Inez.

Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met één van ons.