I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Vrouwenreis 'Eén met de natuur'

Verlang je ernaar om je dieper te verbinden met jouw vrouwelijke oerkracht, jouw bron van wijsheid, zodat het leven weer helemaal door je heen kan stromen? Dan is deze reis 'Eén met de natuur' iets voor jou. Je gaat je weer vrouw voelen en je verbinden met je bekken en baarmoeder; jouw scheppingskracht. Je gaat je onderdompelen in je eigen levensenergie en dat alles in de pure natuur van Andalusië. Baden in een natuurlijke bron, rituelen in een grot, dansen in de bergen, zwemmen in de zee; in alles zijn wij Eén met de natuur en Eén met onze eigen natuur, de vrouw die wij in wezen zijn.

Een groot deel van jouw kracht en wijsheid is gelegen in jouw lijf en baarmoeder. Door o.a. te mediteren, yoga, sharing, creatief werken, dansen, rituelen en (stilte)wandelingen te maken, word jij weer één met jouw eerste natuur, de pure, authentieke, stromende vrouw die jij bent, verbonden met jouw innerlijke bron. We werken veel met de kracht van Moeder Aarde en zullen dus veel in de natuur zijn. Met een inwijding aan het einde van de reis verklaar je jouw lijf en daarmee jezelf weer 'heilig'.Locatie

Deze reis vindt plaats op een prachtige plek in de bergen van Andalusië, nabij het dorpje Canillas de Aceituno. Je verblijft op landgoed Las Peñas, te midden van inspirerende natuur en verstillende energie. AdJan en Marloes (en dochter Isabelle) bewonen hier een authentiek Andalusisch huis. Het ernaast gelegen huis met zwembad en appartement dienen als accommodatie voor onze gasten. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op de bergen en geniet je van het liggen in één van de hangmatten in onze olijfgaard.
Begeleiding

Je wordt tijdens deze reis begeleid door Ardy Manders en Marloes Verboom. Zij hebben beiden veel ervaring met het werken met vrouwen en het begeleiden van vrouwen reizen. Door hun jarenlange samenwerking voelen en vulllen zij elkaar perfect aan.Praktisch:

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Door die betreffende vlucht te boeken kom je tegelijk met de andere deelnemers aan en kun je gebruik maken van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Mocht je een afwijkende vlucht willen boeken, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de locatie komen.

Datum

Vlucht (Transavia) heen- en terugreis

Overnachting

Begeleiding

Prijs

20-24 april 2020    

20/4 E'hoven - Malaga (V8.00-A10.50)

Las Peñas      

Marloes en Ardy      

€ 795,-     

24/4 Málaga - E'hoven (V19.25-A22.20)

Aantal personen: 3-6

Inbegrepen in de prijs: Vervoer van en naar luchthaven van Málaga, 4 overnachtingen, begeleiding, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Er wordt geen alcohol geschonken. De overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer (2 éénpersoonskamers beschikbaar op aanvraag en tegen een meerprijs). De vlucht is exclusief.

Recensies


De liefdevolle begeleiding, mooie afwisselende activiteiten, fijne energie, de prachtige natuurlijke locatie, het heerlijke eten en de rust zijn tijdens de Sisters Connected retraite voor mij belangrijke ingrediënten geweest om in zachtheid en verbinding thuis te komen bij mezelf! Ben heel dankbaar. Mariët