I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid


Godinnenreis Kreta


Zindering van de Godin

Je voelt de roep. Je voelt het verlangen om diep naar binnen te keren. Om je te openen voor magie en verwondering. En je te verbinden met oude kennis die in je ligt opgeslagen. Je bent gefascineerd door de kracht en het mysterie van godinnen. Voel je de zindering van de godin in jou? Wil je haar leren kennen, haar belichamen en haar helemaal leven? Haar uitdragen in alles wat je doet? In wie je bent? Dan is de Godinnenreis voor jou.


Oude wijsheid

Elke dag staat in het teken van een inspirerende Griekse godin. Via rituelen, inwijdingen, meditaties en lichaamswerk verbind je je met de essentie van deze godin en met haar unieke kwaliteiten. En daarmee met deze zelfde kwaliteiten in jou. In jouw blauwdruk ligt immers een oer-weten opgeslagen, dat erop wacht om ontsluierd te worden. Zodat jij voluit je potentieel kunt leven.


Wat kun je verwachten?

We maken gebruik van yoga, dans en tantrische oefeningen om je lijf en je levensenergie te wekken. Via trancereizen open je je voor andere dimensies, waardoor oude kennis tot leven kan komen. We werken met sjamanistische rituelen en inwijdingen. Hiervoor bezoeken we krachtplekken in de natuur en oude tempels. Tijdens nieuwe maan doen we een Vision Quest, waarbij je je verbindt met beelden, visioenen en antwoorden vanuit je hogere zelf. En nog heel veel meer magisch en hemels…. :-)

Voel jij de roep?

Je voelt je geroepen om in een heilige kring van vrouwen te stappen. Een plek waar magie ontstaat. Een Tempel. Je verlangt ernaar om je te openen voor het oer-weten in jou. Om jouw essentie als vrouwelijk en godinnelijk wezen te voelen en te leven. En om je diep verbonden te weten met het veld van vrouwen die jou voorgingen.


Wie ben jij?

Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie.

Twijfel je of deze Godinnenreis en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken heel graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er nog niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij Magie van de sensuele vrouw. Ook kun je bij Margit terecht voor een Body&Mind Tantra-sessie en bij Marloes voor een Sisters Connected-retraite.


Magisch Kreta

De retraite vindt plaats op het betoverende eiland Kreta, een plek waar mythe en werkelijkheid elkaar ontmoeten. De magie komt je tegemoet op dit eiland van de Slangengodin, met ruige bergen, bijzondere kloven en grotten, krachtplekken en oude tempels waar priesteressen in vroegere tijden hun heilige werk verrichtten. We verblijven in een grote, typisch Griekse villa op het zuidelijke deel van het eiland. Zowel binnenshuis als buiten in de tuin zijn verschillende plekken waar je je even rustig terug kunt trekken gedurende de dag. Of waar je kunt genieten van het waanzinnige uitzicht: vanaf het terras kun je de zee zien liggen!


Hoedsters

De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende reizen, waaronder Magie van de Sensuele Vrouw, waarin ze vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele zelf. Tijdens hun laatste reis raakten zij door een diep visioen geïnspireerd om vrouwen via inwijdingen en rituelen in verbinding te brengen met hun godinnelijke natuur.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Haar kernwoorden zijn vrijheid, natuur en magie. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby :-) om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf. 'Praktisch

  • Datum en tijd: 29 juni t/m 5 juli 2019 - deze reis is VOL **mogelijkheid om je op de wachtlijst te plaatsen**

  • Nieuwe datum in 2020!! 29 juni t/m 5 juli 2020 - inschrijven nu al mogelijk

  • Kosten: € 1.095,- ( Dit is inclusief verblijf op basis van een 2/3 persoonskamer, alle maaltijden, materialen, vervoer ter plaatse en vervoer van en naar de luchthaven in Heraklion. Het is exclusief de vlucht, eventueel entreegelden, eigen uitgaven en reis- en annuleringsverzekering.)

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk een eenpersoonskamer te boeken.

  • Heenvlucht (Transavia) 29 juni 2019:  Amsterdam - Heraklion ( 6.25 uur - 10.55 uur) of Eindhoven - Heraklion (8.00 uur - 12.15 uur)

  • Terugvlucht (Transavia) 5 juli 2019: Heraklion - Amsterdam ( 21.40 uur - 00.30 uur)

Op zaterdag 29 juni zijn wij om 12.30 uur op de luchthaven aanwezig om je naar de locatie te brengen. Kom je met eigen vervoer naar de locatie, zorg dan dat je bij de start van het programma, dus uiterlijk om 15.30 uur, aanwezig bent. Vanaf de luchthaven in Heraklion is het ongeveer 1,5 uur rijden naar de locatie toe.

Op vrijdag 5 juli brengen we je rond 18.00 uur terug, zodat je op tijd op de luchthaven bent.
Mocht je jouw verblijf willen verlengen, dan kun je op deze tijden meerijden naar/van de luchthaven van Heraklion en zelf een accommodatie boeken.

  • Aantal deelnemers: 4-10 vrouwen

  • Locatie: We verblijven in een grote, sfeervolle villa aan de rand van Pitsidia, een dorpje in het zuiden van Kreta, vlakbij het Rethymno-gebergte. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht over de Libische Zee. De villa beschikt over zes 2- en 3-persoonskamers; elk met een eigen balkon (mét prachtig uitzicht), badkamer, koelkast en airconditioning.

  • 'Kookgodin': Zijn de kosten bezwaarlijk voor je en ben je een kookgodin? :-) We hebben plek voor 1 deelneemster die voor ons kookt in ruil voor een forse korting op het reisbedrag. Heb jij ervaring met glutenvrij en veganistisch koken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Aanmelden: Voel je de roep om samen in een Tempel te stappen in het oude Griekenland? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Stuur een e-mail naar info@iam-reizen.nl of via het aanmeldformulier op www.iam-reizen.nl