I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Wonder Woman - Magisch Jaarpad


Wonder Women united!

Voel jij het ook, mooie vrouw, die roep van binnenuit naar méér, naar dieper? Voel je het verlangen om je ongeremde en ongetemde natuur te bevrijden en je te verbinden met de oneindige magische ruimte in jou?

Sjamanisme, tantra, plantmedicijnen, energetisch werk… Je hebt al het een en ander gedaan. De herkenning is voelbaar. Sluimerende oude kennis in jou wil gewekt worden. Je wilt je herinneren. Je verlangt naar een stevige verbinding met jouw vrouwelijke en magische potentieel.

Dat komt mooi uit. Want dat is precies wat wij jou kunnen aanbieden. Welkom bij Wonder Woman, het gloednieuwe Jaarpad voor magische, wilde wijven.

Diepgaande reis

Wonder Woman is een diepgaande reis van een jaar langs jouw magische, vrouwelijke potentieel. Je start bij jouw relatie met Pachamama, de wijze en voedende aardemoeder, en bij het werken met de helende kracht van planten en kruiden. Vanuit daar reis je via de transformerende kracht van seksuele energie naar jouw magische vermogens. Deze verken je door je te verdiepen in de energie van rituelen en door je te openen voor het grote mysterie; het helende veld van waaruit zieners en priesteressen hun alchemistische werk doen. Om jezelf uiteindelijk te openen als kanaal voor goddelijke, universele energie. Je maakt jezelf tot instrument door je helende vermogens te activeren en deze in te zetten voor het grotere geheel: heling van de aarde en haar bewoners.

Kracht van de groep

Je bewandelt dit Pad met een groep gelijkgestemde vrouwen. Gedurende dit jaar vormt deze groep de bedding van waaruit jij op magische ontdekkingstocht gaat en waarin jij jouw unieke wijsheid en kwaliteiten inbrengt. We ondersteunen, spiegelen en prikkelen elkaar en bovenal: we moedigen elkaar aan om de meest vrijgevochten, ongetemde en magische variant van onszelf te worden.

Wild & puur & vrij

Tijdens het Jaarpad is er veel ruimte om de flow te volgen en om dingen in het moment te laten ontstaan. Magie laat zich tenslotte niet plannen. Maar je kunt in ieder geval rekenen op: avontuur, diepgang, veel natuur, inzichten en oud weten, tranen van het lachen, wild & puur & vrij, verbinding, delen, herkenning, heerlijk heksen, kwetsbaarheid, uitgedaagd worden, remmen los, sisterhood, verwondering, verstilling. En héél veel magie!

Hoe ziet het Jaarpad eruit?

Het Jaarpad bestaat uit 6 blokken van 2 of 3 dagen. Deze vinden eens in de 6 à 10 weken plaats, startend in oktober 2020 en eindigend in juni 2021. Het Jaarpad wordt ondersteund door een What’s App-groep waarin we ervaringen en tips delen en elkaar ondersteunen indien nodig. Elk blok starten we met een deelronde, dans en een sjamanistische ritueel. En daarna nemen we een diepe duik in:

 • Blok 1: Jouw wilde natuur

Met onder meer: Sjamanistische rituelen met de 4 elementen, Vision Quest met Pachamama, Baarmoederritueel in de natuur, Drumceremonie, Dansen bij het vuur.

 • Blok 2: Kracht van het plantenrijk

Met onder meer: Wijsheid van plantmedicijnen, Cacao-ceremonie, Bereiding van Agua de Florida (sjamanistisch reinigend bloemenwater), helende tincturen, kruidenwierook en kruidenthee.

 • Blok 3: Heilige seksualiteit

Met onder meer: Taoïstische oefening ‘Wek je juicy flavours’, Tantrische meditatie ‘Kunst van penetratie’, Sensuele catwalk, Strip je vrij, Reis voorbij de schaamte, Godinnenmassage.

 • Blok 4: Magie van rituelen

Met onder meer: Magische kracht van windrichtingen, Vuurritueel, Trancereis met totemdier, Krachtvoorwerp maken, Rituele plek inrichten, Heilig ritueel ontwerpen en begeleiden.

 • Blok 5: Groot mysterie

Met onder meer: Cosmic yoga, Trancereis naar oud weten, Contact met je innerlijke bron, Baden in de natuur, Openen van je goddelijke kanaal, Tandava-dans met het mysterie.

 • Blok 6: Healing power

Met onder meer: Meesteres over je taoïstische helende energiestroom, Energievelden bewerken, Helende kracht inzetten voor het collectief, Slotritueel en feest op het strand.

Voor wie is dit Jaarpad bestemd?                                                                                                                                                                                                                                                          

Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je hebt ervaring met vrouwenwerk, tantra, lichaamswerk of sjamanisme. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je bent bereid om jezelf helemaal te laten zien. Je voelt je thuis in je lijf en in je vrouwelijkheid. Je voelt de bereidheid om je voor langere tijd te verbinden met een kring van vrouwen. Je staat open voor het werken met de plantmedicijnen; tabakssap, rapé, blue lotus en cacao (lees hier meer) en je staat open voor magie.

Twijfel je of dit Jaarpad en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er nog niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij Magie van de sensuele vrouw, Godinnenreis Kreta, Innerlijke tempel – Woestijnreis of Priesteres in Avalon.

Ook kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie, of een van de volgende workshops: Your body, Your temple, Mysterie van vrouwzijn en Magische reis - dagworkshop. Bij Marloes kun je terecht voor een miniretraite in Andalusië of een Eén met de natuur-retraite.

Hoedsters van de reis

Het Jaarpad wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen in het buitenland. Tijdens één van deze reizen, in een barretje tegenover Knossos, werd het verlangen geboren om in een jaartraject diepgaand op pad te gaan met een kring van vrouwen die zich willen verbinden met hun magische essentie. En zo ontstond Wonder Woman.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Magie, natuur, avontuur en vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in o.a. polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’
Praktische gegevens

Data, tijden en locaties:

 • Blok 1: Jouw wilde natuur

Start: Vrijdag 9 oktober 2020 ca. 15.00 uur

Einde: Zondag 11 oktober 2020 ca. 17.00 uur

Locatie: Zuid-Limburg (incl. overnachtingen)

 • Blok 2: Kracht van het plantenrijk

Zaterdag 28 november 2020 10.30 – 20.30

Zondag 29 november 2020 10.30 – 17.00

Locatie: Gendt

 • Blok 3: Heilige seksualiteit

Zaterdag 16 januari 2021 10.30 – 20.30

Zondag 17 januari 2021 10.30 – 17.00

Locatie: Gendt

 • Blok 4: Magie van rituelen

Zaterdag 27 maart 2021 10.30 – 20.30

Zondag 28 maart 2021 10.30 – 17.00

Locatie: Gendt

 • Blok 5: Groot mysterie

Zaterdag 15 mei 2021 10.30 – 20.30

Zondag 16 mei 2021 10.30 – 17.00

Locatie: Gendt

 • Blok 6: Healing power

Start: vrijdag 25 juni 2021 ca. 15.00 uur

Einde: zondag 27 juni 2021 ca. 17.00 uur

Locatie: Schiermonnikoog (incl. overnachtingen)

Kosten:

Jouw investering in Wonder Woman – Magisch Jaarpad is € 1.895,-Dit is inclusief training, accommodaties, materialen (m.u.v. ingrediënten voor bepaalde rituelen), koffie/thee/lekkers/fruit, eten op zaterdagavond tijdens blok 2 t/m 5 (soep + brood), Tijdens blok 1 en 6 inclusief accomodaties en alle maaltijden.
Het is exclusief je bootticket naar Schiermonnikoog (en fietshuur daar) in blok 6 en de lunches tijdens blok 2 t/m 5; ieder neemt potluck lekkers mee.

Je betaalt in 2 delen: € 300,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat het Jaarpad start.
Mocht het een probleem voor je zijn om het bedrag in één keer te voldoen, neem dan contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 en maximaal 16 vrouwen.

Locatie:

Tijdens blok 1 verblijven we in een grote vakantieboerderij in Zuid-Limburg. De exacte locatie wordt ruim van tevoren bekend gemaakt.
Blok 2 t/m 5 vinden plaats bij Bewust op Weg op Markt 22 in Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen. Deze blokken zijn exclusief overnachting. Mocht je in de buurt willen overnachten: op loopafstand bevinden zich verschillende B&B’s. (Bij Margit kun je een lijstje met B&B’s opvragen.)
Tijdens blok 6 verblijven we op Schiermonnikoog. Ruim van tevoren hoor je hoe laat we waar verzamelen. Hier zullen we (op eigen kosten) fietsen huren.

Facebook-event

Meld je aan bij het event op Facebook als je het leuk vindt om alvast in contact te komen met potentiële andere Wonder Women.

Aanmelden

Verlang jij naar een magische reis om nooit meer te vergeten? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Voor aanmelding; klik op de onderstaande button. Na jouw aanmelding neemt één van ons contact met je op.