I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Magie van de Sensuele Vrouw


Verlang je ernaar om jouw lijf, je levenslust en je sensualiteit te wekken? Om je dieper te verbinden met jouw vrouwelijkheid en het leven voluit door je heen te laten stromen? Ga mee op avontuur! In de zinnenprikkelende retraite Magie van de Sensuele Vrouw word je uitgenodigd om jouw vrouwelijke natuur te eren en te vieren; om je lijf helemaal te bewonen, oude verkrampingen los te laten en je onder te dompelen in tintelende levensenergie. En dat alles op een prachtige plek in de Andalusische natuur. We maken gebruik van onder meer dans, yoga, lichaamswerk, sjamanistische rituelen, tantrische oefeningen en meditaties, helende visualisaties, Rite of the Womb, stiltewandelingen, deelrondes én de kracht van de Spaanse natuur: bergen, water, zee en vuur brengen je in contact met jouw bron.


  • Dag 1: Aankomst, kennismaking en openingsritueel

  • Dag 2: Pachamama & levensenergie: landen in je lijf, je vanuit je bekken verbinden met de kracht van de aarde

  • Dag 3: Hart & borsten: je hart openen en je borsten eren

  • Dag 4: Baarmoeder: helen & vieren van de bron van je vrouwenkracht

  • Dag 5: Yoni: je diep verbinden met je yoni en je sensuele vibes laten stromen

  • Dag 6: Sensuele godin: jezelf verwelkomen als goddelijk en seksueel wezen en vertrek


Voor een magische impressie van de reis verwijzen we je naar de volgende video: Video Magie van de Sensuele Vrouw


Voor wie?

Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, massage of tantra. En je verlangt naar meer. Je wilt een diepe duik nemen in jouw vrouwelijkheid. Je wilt graag uitgedaagd worden. Om jezelf tot in je tenen te wekken en je sensualiteit vrijuit te laten stromen. Twijfel je of deze retraite geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee. Is deze retraite (nog) niet wat je zoekt, maar wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent welkom bij Margit voor een Body&Mind Tantra-sessie en bij Marloes voor een Sisters Connected retraite.


Locatie

Magie van de sensuele vrouw vindt plaats in Zuid-Spanje, nabij het bergdorpje Canillas de Aceituno, op Las Peñas, een bezielde, pure, authentieke plek in de bergen. Waar de kracht van de eenvoud heerst. Daarom wonen Marloes en AdJan ook op deze prachtige plek. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie. We hebben de beschikking over drie kamers in een authentiek, sfeervol Andalusisch huis én een rustiek tweepersoons appartement op ons eigen terrein en een tweepersoons appartement in de nabijheid van de locatie.


Begeleiding

De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Eerder begeleidden zij samen al retraites voor Serendipity en Mi Cuento. Ze bleken elkaar geweldig aan te vullen. Dat smaakt dus naar meer. :-) Nu bundelen ze hun vrouwelijke krachten in een gemeenschappelijke passie: vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele natuur.

Marloes begeleidt diverse retraites in Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. 'Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur. '

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. 'Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde seksuele en sensuele natuur te vieren.' Voor meer informatie: www.bewustopweg.nlPraktisch

Datum en tijd:

29 april t/m 4 mei 2019 (= VOL; mogelijkheid om je op de wachtlijst te plaatsen)
15 t/m 20 september 2019

DATA in 2020:

18-23 mei 2020

28 september t/m 3 oktober 2020


Kosten:

Jouw investering in Magie van de sensuele vrouw is € 895,-. Dit is inclusief verblijf op basis van een 2- persoonskamer*, alle maaltijden, materialen, vervoer ter plaatse en vervoer van en naar de luchthaven (zoals vermeld onder het kopje 'Vlucht'). Het is exclusief de kosten van je vliegticket en reis- en annuleringsverzekering.
Je betaalt in 2 delen: € 200,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat we op reis gaan.
(* Er zijn 2 eenpersoonskamers beschikbaar tegen meerprijs.)


Vlucht:

Je boekt je eigen vlucht, bijvoorbeeld via Transavia. Op de dag van aankomst zullen wij om 13.00 uur op de luchthaven aanwezig om je naar de locatie te brengen. Kom je met eigen vervoer naar de locatie, zorg dan dat je bij de start van het programma, dus uiterlijk om 15.00 uur, aanwezig bent. Op de dag van vertrek brengen we je om 16.00 uur terug zodat je rond 17.00 uur op de luchthaven bent.

Aantal vrouwen:

Minimaal 4 en maximaal 8 personen.