I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Belevingsreis Noorwegen (women only)

We organiseren een reis op de Noorse fjorden op het eiland Hitra. Een eiland waar je de oerkracht van moeder aarde voelt; ongerepte natuur met veel water, vele rotsen en waar je tijdens wandelingen heerlijk uitgedaagd wordt. Op Hitra zul je diverse ontmoetingen krijgen met wilde dieren, zoals reeën, edelherten en zeearenden. En niet te vergeten; je ervaart rust en stilte in deze pure, weidse omgeving. Vol bewondering ontdek je samen met je sisters de ruigheid van deze plek. Een reis naar Noorwegen is een ontdekkingsreis naar een prachtig, puur land én naar wie jij in wezen bent.

We gaan samen verschillende activiteiten ondernemen, zoals een tocht over zee naar de zalmkwekerij; een bijzondere beleving. Uit eten in een knus typisch Noors haventje. Ria zal naast een natuurbelevingstocht, de ‘Ulvøystien’ hike begeleiden zodat je je nog meer kunt verbinden met de Noorse natuur en je eigen natuur.

Als extra optie kun je kiezen om een dagje onder begeleiding mee te gaan met een ‘ridetur’ (hele dag) op een IJslandse pony naar een idyllisch strandje. Aansluitend is er een zeearendenexcursie.

Om nog meer één te worden met jezelf bieden we naast bovenstaande wandelingen en activiteiten ook yoga, meditatie en rituelen aan.

  Locatie:

''Laugtun” in Kvenvær op het eiland Hitra in Noorwegen


Begeleiding

Ria (wandelingen), Ardy (yoga/meditatie), Marloes (meditatie/rituelen)


Praktisch

Je boekt via KLM de vlucht van Amsterdam naar Trondheim die staat vermeld in het onderstaande schema. Door die betreffende vlucht te boeken kom je tegelijk met de andere deelnemers aan.


Datum

Vlucht (KLM), heen- en terugreis, Amsterdam - Trondheim

Overnachting

Begeleiding

Prijs

5-10 september 2019

Luchthaven Amsterdam. Donderdag 9.20 uur - 11.30 uur / Dinsdag 17.05 - 19.25 uur

Hitra

Marloes & Ardy

€ 895,-

Aantal personen: 4-10

Vroegboekkorting: Boek je vóór 31 december 2018 dan krijg je een korting van € 100,- op de in het schema vermelde prijs.

Inbegrepen in de prijs: Begeleiding, vervoer Sandstad - Kvenvaer v.v, vijf overnachtingen, alle maaltijden, natuurwandelingen, excursie zalmkwekerij. Er wordt geen alcohol geschonken. De overnachting is gebaseerd op een twee of drie-persoonskamer.

Niet inbegrepen: De vlucht, Flybuss vanaf luchthaven naar Trondheim centrum (€ 27,50 v.v.), de boot van Trondheim - Sandstad v.v. (€ 80,- heen v.v.), eigen uitgaven (zoals bijvoorbeeld optioneel een paardrijrit/zeearenden tour ad € 150,-).

Na boeking zullen wij ten aanzien van de vlucht contact met je opnemen zodra het minimum aantal personen is bereikt. Op dat moment kun je dan zelf jouw vlucht boeken.