I Am Reizen

Jouw Retraite naar de Eenheid

Vrouwenretraite Reis naar de Godin in jou

Deze vrouwenretraite is er speciaal voor jou om je weer te verbinden met jouw vrouwelijke essentie, jouw krachtbron. Over het algemeen zijn vrouwen van nature aangesloten op hun intuïtie, gevoel, warmte, empathievermogens, wijsheid en de onvoorwaardelijke liefde in hun grote hart. Door de hectiek van ons dagelijks leven en door het vele 'moeten' raken we in disbalans. We worden afgeleid van onze natuurlijke verbinding met de bron en onze vrouwelijke vermogens. We gaan in de mannelijke 'doe-stand' omdat dat is wat van ons verwacht wordt.Een groot deel van jouw kracht en wijsheid is gelegen in jouw lijf en in jouw baarmoeder. Door o.a. te mediteren, dansen, stiltewandelingen te maken en rituelen uit te voeren (o.a. Rite of the Womb) word jij weer één met jouw eerste natuur, met het kind in jou en de pure, authentieke, stromende vrouw die jij bent, verbonden met jouw innerlijke bron. Met een inwijding aan het einde van de retraite verklaar je jouw lijf en daarmee jezelf weer 'Heilig'.

De begeleiding van deze reis ligt in handen van Marloes Verboom. Zij zorgt voor een veilige bedding waarin jij ongestoord kunt onderzoeken, creëren, voelen en doorvoelen en jouw vrouwelijke kracht kunt toelaten.

Locatie

Deze vrouwenretraite vindt plaats in Andalusië op onze locatie, Las Peñas, in de buurt van Canillas de Aceituno, een pure, authentieke plek. Je ademt er de pure berglucht in en snuift er de geuren op van het ruige land. Terwijl je de wind door de olijfbomen hoort ruisen, ontspan je en kom je weer in verbinding met jezelf. Vanuit onze locatie maken we uitstapjes naar de prachtige natuur van de Sierra de Tejeda en naar verstillende baaien aan de Middellandse Zee.


Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Door die betreffende vlucht te boeken kom je tegelijk met de andere deelnemers aan en kun je gebruik maken van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Mocht je een afwijkende vlucht willen boeken, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven in Málaga. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar onze locatie komen. De aanvangstijd krijg je dan nog te horen.

De Reis naar de Godin in jou eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.

Aantal vrouwen: 2-8

Datum

Vlucht (Transavia) heen en terug

Begeleiding    

Prijs

15-19 okt 2018 (4 nachten)      

Luchthaven Rotterdam. Maandag (8.00 - 10.50 uur) / Vrijdag (20.05 - 22.55 uur)        

Marloes

€ 795,-


Inbegrepen in de prijs: BTW, vervoer van en naar luchthaven, 4 overnachtingen, begeleiding, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Er wordt geen alcohol geschonken. De overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De vlucht is exclusief.

Na boeking zullen wij ten aanzien van de vlucht contact met je opnemen zodra het minimaal aantal personen is bereikt. Op dat moment kun je dan zelf jouw vlucht boeken.