I Am Reizen

Jouw reis naar de Eenheid

Wie zijn wij?

Reizen is onze passie. Eenheid onze missie. Het was de kracht van de eenvoud die een naam gaf aan ons bedrijf: IAM-Reizen. De beginletters van onze namen; Isabelle, AdJan & Marloes die samen het meest krachtige woord van het universum vormen: I Am.

In 2007 ontmoeten wij elkaar op Ithaki, het Griekse eiland van Odysseus die na 20 jaar afwezigheid weer thuiskwam bij zijn Penelope. Ook wij komen hier thuis, bij elkaar, in de liefde. We zijn tweelingzielen, delen dezelfde dromen en dezelfde missie. Overgave aan het leven is onze manier om onze dromen te realiseren. Onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en eenheid zijn onze drijfveren. Graag laten wij jou deelgenoot zijn van onze energie tijdens één van onze reizen.

'I hope one day you'll join us and the world will live as one (John Lennon)'

Begin augustus 2017 reizen wij weer terug met een camper naar Andalusië, naar Canillas de Aceituno. Dit is voor ons een magische plek waar wij ons thuis voelen. Een plaats van rust, ruimte, puurheid, stilte, lieflijkheid en ruigheid. Waar wij de zuivere berglucht opsnuiven en één zijn met de wind, de zon, de aarde en het water. Je bent van harte welkom op één van onze reizen. 


Marloes. 

Al van jongs af aan hou ik van reizen en avontuur. Vroeger al, als klein meisje, trok ik de stoute schoenen aan en ging de natuur in met een klein, zelfgemaakt knapzakje. Het avontuur en de vrijheid tegemoet. Mijn grote heldin was dan ook Pippi Langkous. En ook nu nog zie ik parallellen met haar. Dat wat vroeger zo belangrijk voor me was, is voor een groot deel gebleven. De vele reizen die ik heb gemaakt, het avontuur zoeken, de vrijheid... Er zijn ook tijden geweest waarin ik in een strakker patroon leefde. Een baan van 9-5, een koophuis. Ik zat vast in (schijn)zekerheden. Dat was blijkbaar nodig om te voelen waar ik écht naar verlangde: Vrijheid.

Nadat ik mijn grote liefde AdJan ontmoette op een idyllisch Grieks eilandje vielen de puzzelstukjes in elkaar. Wij wilden beiden reizen en avonturieren én in het Middellands Zeegebied wonen. Mooier kon niet! Wij vertrokken in juli 2009 met een camperbusje vanuit Nederland, mét een baby in mijn buik (mijn ultieme wens kwam uit), huis en haard achterlatend. Banen en huis opgezegd, auto´s verkocht. Het voelde zo vrij. Vanaf dat moment ging mijn leven stromen. We volgden de tekens, hoefden niet te weten waar we uiteindelijk zouden uitkomen. Het was een kwestie van loslaten en het leven zou ons brengen waar wij thuishoorden. Daar vertrouwden we op. En het was waar. We kwamen op een magische plek terecht in Andalusië. Ons paradijsje. Omringd door stilte, de bergen en prachtige natuur. Een warme omhelzing van Moeder Aarde.

Van begin 2015 tot medio 2017 heb ik, samen met mijn gezin, nog tijdelijk in Nederland gewoond. Uit deze periode heb ik veel inspiratie meegenomen. Zo ben ik inmiddels vuurvrouw en ingewijd als priesteres. Vuur, passie, de elementen voelen, mijn verbinding met Moeder Aarde. Ik kan daar zo ongelofelijk van genieten. Ook mijn opleiding als masseur en healer hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Tot mijzelf komen in verbinding met het 'Hogere' en de energie laten stromen via mijn handen. Ook het werken met vrouwen en hun vrouwelijkheid laat mij stromen. Ik organiseer o.a. Tempelavonden waar ik als hoedster van de Tempel vrouwen help om weer terug in hun vrouwelijke flow te komen. Verder organiseer ik baarmoeder healings en vrouwenretraites. Ik voel dat het belangrijk is voor vrouwen om zich te verbinden met hun vrouw zijn en de zachte kracht. Te zijn wie ze werkelijk zijn. Het heeft de Godin in mij naar boven gebracht. Ik verheug me erop om me te verbinden met mezelf, met Moeder Aarde en met alle mooie mensen die ongetwijfeld op mijn en ons pad zullen komen....

Naast mijn werk voor IAM-Reizen begeleid ik reizen voor Mi Cuento Reizen. Ik kijk ook uit naar deze ontdekkingsreizen, want zo voel ik het. Weer meer kanten van mijzelf ontdekken én jou in jezelf te laten thuiskomen. 

In liefde,

Marloes

AdJan. Mijn verhaal heb ik ooit eens opgeschreven in 2010 toen ik in Andalusië woonde. Een oud verhaal waarin een aardbeving n Griekenland mij wakker schudde en mij deed besluiten om mijn hart te volgen. Mijn hart vroeg me om de controle los te laten en me over te geven aan het universum. En het was in die overgave dat ik ervoer dat het leven met mij was. Mijn leven ging stromen. Mijn droombaan kwam op mijn pad en ik kwam thuis in de liefde.

In 2015 keerde ik samen met mijn geliefde Marloes en Isabelle terug naar Nederland. Het voelde alsof we klaar waren in Andalusië en de tekens wezen naar Nederland. Later bleek dat ik in Nederland was om alles wat oud en vertrouwd was in dankbaarheid los te laten.

Inmiddels (vanaf augustus 2017) woon ik weer in Andalusië, de plek op Aarde waar ik me thuis voel. Om vanuit dit gevoel mensen te helpen thuiskomen bij zichzelf. Het is mijn missie om de eenheid in mij te realiseren. Om de vrouwelijke en mannelijke energie in mij in harmonie te brengen met elkaar. Om Hemel en Aarde in mij met elkaar te verbinden en vervolgens deze eenheid neer te zetten in de wereld, simpelweg door mezelf te zijn. Het voelt alsof alle thema´s die met mijn ego en persoonlijkheid te maken hebben, genoeg aan bod zijn gekomen. Het is klaar, vinkje erachter.

Het is mijn passie om te reizen en onderweg te zijn. Dat houdt me in het hier en nu en daarin ervaar ik nog het meest dat ik LEEF. Ik verbind me met mijn ziel en met het genieten van alles wat Moeder Aarde en het universum mij te bieden hebben. Ik hou van de eenvoud, van het simpele. Ik analyseer mijn processen niet meer. Ik laat ze slechts toe. Het is alsof ik nu een verhaal schrijf dat geen verleden kent, een open boek waarin niets is ingevuld. In die zin schrijf ik misschien wel historie.

Vertrouwen is mijn kracht. Met licht en luchtigheid geef ik een draai aan de zwaarte die zich in ieders leven voordoet. Dat is mijn kwaliteit. Om vanuit het zielsperspectief naar jouw en mijn leven te kijken. Want alles wat op jouw en mijn pad komt, draagt een boodschap, een les in zich. Dit te omarmen, geeft het leven een vleugje magie. En ik voel het als een verantwoordelijkheid om mijn impulsen te volgen. 

Naast mijn werk als organisator en begeleider van IAM-Reizen, begeleid ik ook met passie reizen voor Mi Cuento Reizen.

In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van retraites bij Serendipity, Stilte Retraite Nederland, Passion for Work en Puurjezelf.

Ik kijk ernaar uit om jou in puurheid te ontmoeten. Samen te lachen, het avontuur aan te gaan, diep te gaan, vrij te zijn, te huilen, gek te doen, stil te zijn, de liefde te voelen stromen, thuis te komen en te genieten van het wonder dat leven heet.

In liefde

AdJan

Irene. Wie ben ik en wat is mijn levensdoel hier op aarde? Deze vragen hebben mij al vanaf mijn jonge jeugdjaren intensief beziggehouden. Ze brachten me van de filosofie naar de psychologie om uiteindelijk uit te komen bij de spirituele psychologie. Tijdens mijn reis besefte ik steeds vaker dat het eigenlijk vooral om de ziel in het leven gaat. Aan het eind van ons leven maakt onze ziel immers de rekening op en neemt mee uit dit leven wat bruikbaar is. Onze ziel zou dan ook in het centrum van onze aandacht moeten staan. We voeden onze ziel met onze gevoelens en emoties; we lijden dus niet voor niets pijn! Iedere doorvoelde levenservaring is dus een cadeau voor je ziel.
Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen; gedurende veertien jaar begeleid ik mensen in mijn eigen praktijk voor individuele en relatietherapie. Mijn aanpak is liefdevol, hands-on en praktisch. In 2017 ben ik de Lightworker Academy gestart waar ik deelnemers begeleid in hun proces als lichtwerker. Ook schrijf ik graag boeken.

Voor IAM-Reizen begeleid ik in Andalusië samen met AdJan de Zielenreis.
Ik realiseer me hoe belangrijk het voor ons mensen is te weten, wat we hier op aarde komen doen. Als dat helder is, kunnen we anders met onze reis omgaan. Als we minder vanuit het ego leven en meer vanuit onze ziel, begrijpen we wat we hier komen doen. We ondergaan misschien dezelfde levensgebeurtenissen, maar ervaren deze op een andere manier. We worden niet meer omvergegooid door emoties. Het is eerder een stil en intens ervaren. Ervaren en leren, terwijl het anker van onze levensboot stevig in de grond zit.  

Ik ben zeer dankbaar en enthousiast dat ik dit mooie werk mag doen. Wil ook jij vanuit je ziel gaan leven? Wees uitgenodigd, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Een warme zielengroet,
Irene Verweij
(www.ziel-op-reis.nl)