I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Wie zijn wij?

Reizen is onze passie. Eenheid onze missie. Het was de kracht van de eenvoud die een naam gaf aan ons bedrijf: IAM-Reizen. De beginletters van onze namen; Isabelle, AdJan & Marloes die samen het meest krachtige woord van het universum vormen: I Am.

In 2007 ontmoeten wij elkaar op Ithaki, het Griekse eiland van Odysseus die na 20 jaar afwezigheid weer thuiskwam bij zijn Penelope. Ook wij komen hier thuis, bij elkaar, in de liefde. We zijn tweelingzielen, delen dezelfde dromen en dezelfde missie. Overgave aan het leven is onze manier om onze dromen te realiseren. Onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en eenheid zijn onze drijfveren. Graag laten wij jou deelgenoot zijn van onze energie tijdens één van onze reizen.

'I hope one day you'll join us and the world will live as one (John Lennon)'

We wonen in Andalusië, Canillas de Aceituno, op de campo. Het is de plek waar wij ons thuis voelen, een basis, een plaats van rust, ruimte, puurheid, stilte, lieflijkheid en ruigheid. Waar wij de zuivere berglucht opsnuiven en één zijn met de wind, de zon, de aarde en het water. Je bent van harte welkom op één van onze reizen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Marloes Verboom

Al van jongs af aan hou ik van reizen en avontuur. Vroeger al, als klein meisje, trok ik de stoute schoenen aan en ging de natuur in met een klein, zelfgemaakt knapzakje. Het avontuur en de vrijheid tegemoet. Dat wat vroeger zo belangrijk voor me was, is voor een groot deel gebleven. De vele reizen die ik heb gemaakt, het avontuur zoeken, de vrijheid... Er zijn ook tijden geweest waarin ik in een strakker patroon leefde. Een baan van 9-5, een koophuis. Ik zat vast in (schijn)zekerheden. Dat was blijkbaar nodig om te voelen waar ik écht naar verlangde: Vrijheid.

Nadat ik mijn grote liefde AdJan in 2007 ontmoette op een idyllisch Grieks eilandje vielen de puzzelstukjes in elkaar. Wij wilden beiden reizen en avonturieren én in het Middellands Zeegebied wonen. Mooier kon niet! Wij vertrokken in juli 2009 met een camperbusje vanuit Nederland, mét een baby in mijn buik (mijn ultieme wens kwam uit), huis en haard achterlatend. Banen en huis opgezegd, auto´s verkocht. Het voelde zo vrij. Vanaf dat moment ging mijn leven stromen. We volgden de tekens, hoefden niet te weten waar we uiteindelijk zouden uitkomen. Het was een kwestie van loslaten en het leven zou ons brengen waar wij thuishoorden. Daar vertrouwden we op. En het was waar. We kwamen op een magische plek terecht in Andalusië. Ons paradijsje. Omringd door stilte, de bergen en prachtige natuur. Een warme omhelzing van Moeder Aarde.

Van begin 2015 tot medio 2017 heb ik, samen met mijn gezin, nog tijdelijk in Nederland gewoond. Uit deze periode heb ik veel inspiratie meegenomen. Zo is mijn passie voor vuur, de elementen, mijn verbinding met Moeder Aarde nóg meer verankerd in mij. Ik kan daar zo ongelofelijk van genieten. Ook mijn opleiding als masseur en healer hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Tot mijzelf komen in verbinding met het 'Hogere' en de energie laten stromen via mijn handen. Ook het werken met vrouwen en hun vrouwelijkheid laat mij stromen. Ik voel dat het belangrijk is voor vrouwen om zich te verbinden met hun vrouw zijn in alle facetten en kleuren. Ik verheug me erop om te zijn met mezelf, met Moeder Aarde en met alle mooie mensen die ongetwijfeld op mijn en ons pad zullen komen....

In liefde,

Marloes

AdJan van Gils

Eind 2018 ervaar ik tijdens een ritueel dat ik mijn eigen Heilige Graal gevonden heb. Mijn innerlijke man en innerlijke vrouiw hebben zich met elkaar verenigd in mij. Het is het moment waarop ik voel dat een taak is volbracht en dat ik een nieuwe weg mag gaan,, een weg van eenvoud en genieten, van het één zijn met de bron.

Ik leef in het moment. Het leven heeft me laten zien dat een route uitstippelen geen zin heeft. Het is een kwestie van meebewegen en daarbij vertrouw ik op mijn impulsen. Ik geloof in de kracht van de eenvoud en in de kracht van het niet-weten. Vanaf het moment dat ik vanuit de liefde van mijn hart ben gaan leven, boette mijn leven in aan complexiteit, werd alles veel gemakkelijker en stromender. Ik hoef alleen maar te ontvangen wat mij aangereikt wordt.

Ik houd van reizen en onderweg zijn. Daarin ervaar ik het hier en nu en LEEF ik! Ik geniet van de liefde die ons allen verbindt, de eenheid, het zielscontact. En van de magie. En dat alles met een gezonde dosis humor.

Wat ik jou te bieden heb?

Mijn aanwezigheid. Een bedding van vertrouwen, liefde, vrijheid en eenvoud. Mijn levenservaring, mijn manier van kijken naar het leven. Ik kan een poort voor je zijn naar een nieuwe wereld. Ik kan je helpen naar jouw leven te kijken vanuit het perspectief van de ziel. Ik kan je helpen de tekens te duiden die jou door de natuur, het leven worden aangereikt. Ik kan je helpen jouw dromen te interpreteren en je inspireren en motiveren om je hart te volgen en te geloven in jouw ideaal.

Ik kijk ernaar uit om jou in puurheid te ontmoeten. Samen te lachen, het avontuur aan te gaan, diep te gaan, vrij te zijn, gek te doen, stil te zijn, de liefde te voelen stromen, thuis te komen en te genieten van het wonder dat leven heet.

In liefde

AdJan