I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Zielenreis

Ben je op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven? Tijdens deze retraite van de ziel verrijk je jezelf met de bewustwording van jouw missie hier op aarde. Je maakt kennis met de dimensie van de ziel. Vanuit het zielsperspectief komt jouw leven in een nieuw daglicht te staan. Je levenslessen worden helder. Je wordt je bewust van jouw zielskracht, waardoor de weg van jouw ziel zich aan je ontvouwt.


Voor wie is deze reis bedoeld?

Het dagelijks leven wordt in grote mate beheerst door het denken: Je hebt geen gedachten, maar de gedachten hebben jou. Gedachten over pijn en verdriet, afgunst, angst, controle, zekerheid en teleurstelling. Ze zijn zo overheersend dat jij je ermee bent gaan identificeren. Jij voelt dat dit ergens niet klopt. Je verlangt naar de vrijheid, naar een leven voorbij de gehechtheid aan (gedachte)vorm. Je verlangt ernaar om jezelf in je ware kracht te zien. Bij het streven naar deze vrijheid kun je niet om de ziel heen. Want de ziel is wie jij in alle puurheid bent.

Tijdens deze retraite verbind je je met jouw missie, met het licht en de liefde in jou. Je krijgt inzicht in de zingeving van dualiteit. Je hebt de bereidheid om de identificatie met het ego los te laten. Het ego hoeft niet weg, integendeel, zolang het maar dienstbaar is aan jouw missie. En als jouw ziel door jou heen stroomt, dan stroomt jouw leven.

‘Draai je gezicht naar de zon en laat de schaduw achter je vallen.’ (Inayat Khan)


Programma

Je beziet je leven, verleden, heden en toekomst vanuit het perspectief van de ziel. Je aanvaardt dat er een les besloten ligt in alles wat op jouw pad komt. Jouw streven tijdens deze reis is om voorbij de woorden jouw essentie te ervaren.

We werken met de volgende levens cycli:

  • Geboorte: Wat is/zijn jouw levensthema('s)? Waartoe is jouw ziel hier op aarde?

  • Groei: Je zet je zintuigen open. Je gaat terug naar de puurheid van de natuur die jouw ware ik weerspiegelt. Spelenderwijs ontdek je de aarde, maak je contact met het decor waar jouw ziel zijn/haar missie gaat volbrengen. Ook loslaten genereert ruimte voor groei.

  • Bloei: In de kracht van jouw leven wordt jouw missie helder en onderzoek je hoe deze vorm te geven.

  • Verval: Het ego begeeft zich meer naar de achtergrond waardoor er meer ruimte ontstaat voor de ziel en haar missie.

  • Dood/Wedergeboorte: Het moment waarop je in totale overgave je oude ik loslaat en je nieuwe Ik omarmt. Niet jouw ego, maar jouw ziel wordt de drijvende kracht in alles wat jij doet. Je staat op in jezelf, in jouw unieke kracht. Middels een ritueel word jij ingewijd in jouw voornemen om jouw missie in dit leven te volbrengen.

‘De ziel vraagt niet om begrepen te worden. Aanvaard haar simpelweg.’

We maken gebruik van de stilte, de natuur, de elementen. We dansen, mediteren en visualiseren. We wandelen in de natuur. We maken gebruik van rituelen en er zullen creatieve en interactieve opdrachten zijn. Verder laten we ons leiden door wat onze ziel ons influistert. Eenvoud en puurheid dragen de reis. Door ons niet te laten afleiden door het materiële comfort van de maatschappij, komen we als vanzelf meer in contact met wie we zijn en wat er in ons leeft. Zo kunnen we bijvoorbeeld inzicht krijgen in de patronen waaraan we gehecht zijn en die ons beperken in onze vrijheid. De eenvoud zorgt ook voor een dieper contact met de helende kracht van het nu. Tijdens het programma, dat niet vastomlijnd is, is er bovendien ruimte voor een één op één contact als daar behoefte aan is.


Begeleiding

De begeleiding van deze ZieIenreis is in handen van Marloes Verboom en AdJan van Gils. Als zielsgeliefden vormen we een eenheid. We zijn ingespeeld op elkaar en vullen elkaar aan. We streven naar ons ideaal om te leven vanuit de ziel. Naast werkervaring, opgedaan tijdens de vele retraites en spirituele reizen die wij begeleid hebben, putten wij uit een rijke levenservaring met als rode draad de heling van onze eigen persoonlijke processen. We kijken ernaar uit om samen met jou die bevrijdende reis naar jouw ziel te maken.


Locatie

Las Peñas ligt in de verstillende Andalusische natuur, temidden van olijfbomen. Het herbergt een energie die je als het ware omarmt. Het is een bezielde, pure en authentieke plek waar de kracht van de eenvoud heerst. Het is niet voor niets dat Marloes en AdJan op deze plek wonen. De plek ligt aan de voet van de prachtige Sierra Tejeda waar o.a. de bergwandelingen zullen plaatsvinden.
   


Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Door die betreffende vlucht te boeken kom je tegelijk met de andere deelnemers aan en kun je gebruik maken van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Mocht je een afwijkende vlucht willen boeken, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de locatie komen.

De Zielenreis eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.


Datum

Vlucht (Transavia) heen- en terugreis

Overnachting

Begeleiding

Prijs

3-7 juni 2019

Luchthaven Rotterdam. Maandag 8.00 - 10.50 uur / Vrijdag 20.05 uur - 22.55 uur

Las Peñas

Marloes & AdJan

€ 895,-

Aantal personen: 4-6

Inbegrepen in de prijs: BTW, begeleiding, vervoer van en naar de luchthaven in Málaga, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie/thee, water en fruit. Er wordt geen alcohol geschonken. De overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De vlucht is exclusief.

Na boeking zullen wij ten aanzien van de vlucht contact met je opnemen zodra het minimum aantal personen is bereikt. Op dat moment kun je dan zelf jouw vlucht boeken.