I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Zwerver in Andalusië


Je keert terug naar de basis. Je laat je leiden door de kracht van de eenvoud. Je bent een zwerver in Andalusië, daar waar het leven nog simpel is.

Je sluit de deur van de oude complexe wereld van beperkende gedachten, informatie, meningen en oordelen. Je sluit de deur voor regels en conditioneringen die jouw kracht en essentie proberen te ondermijnen.

Je opent de deur van je hart. Je opent de deur voor de liefde, voor verbinding, voor jezelf. Als een echte zwerver ben je ‘slechts’ aanwezig, beweeg je mee en ontvang je wat je wordt aangereikt. De toon van jouw nieuwe wereld is daarmee gezet.

De Reis

Je zwerft samen met mij (AdJan) vijf dagen in een camper door Andalusië. Je geeft je over aan het niet-weten. Alles is open. Alles is vrij. Er is geen programma, geen telefoon, geen (social) media. We zijn samen, jij met jezelf, wij met elkaar. We laten ons leiden door het leven dat mét ons is. Je geeft je over aan de eenvoud die je weer terugbrengt bij jezelf. En in verbinding met jezelf wordt jouw oude toon omgezet in de toon van de trilling van de liefde. Zo simpel zal het zijn. De deur van je hart, immers, is geopend.

''De kracht van de eenvoud heelt.''

Je slaapt in het dorpje dat je roept, de plek waar jij je thuis voelt, of misschien wel de plek die je nodig hebt om thuis te komen bij jezelf. Ikzelf overnacht in de camper in hetzelfde dorp of er vlakbij. Je geniet van de openhartige en gastvrije mensen die je pad kruisen. Je geniet van het onderweg zijn, van het Andalusische landschap, het eten, een duik in de zee, de zon op je huid, een wandeling in de bergen. Bevrijd leef je het leven zoals het bedoeld is.

''Als je onthecht bent, staat alles tot je beschikking.''Voor wie?

Je voelt je geroepen om simpelweg te ontvangen, om los te laten waar je aan vasthoudt, om te durven kijken naar waar je altijd van wegkeek. Je bent klaar voor de verandering. Klaar om te kiezen voor jezelf, te kiezen voor een leven vanuit je hart en je te openen voor het echte leven en voor de rijkdom die het te bieden heeft.

Begeleiding

In een droom kreeg ik een taak aangereikt. Het ging om een groep mensen waarbij ik de toon kon omzetten. En met ‘ik’ bedoel ik de kracht van de eenvoud die ik vertegenwoordig. Verder ben ik gewoon wie ik ben. Ik ben een zwerver die houdt van het leven en van het onderweg zijn. Een luxe kluizenaar die gedijt bij overgave en ontvangen. Een mens die het leven vanuit zijn hart beziet en vanuit zijn ziel. Ik ben transparant, ik deel, ik spiegel, ik luister, ik ben een bedding van eenvoud en liefde en in deze bedding ben ik dienstbaar aan jou, aan mezelf en aan het leven.  Praktisch

Ik haal je met de camper op van vliegveld Málaga of bij jouw overnachtingsadres. Vervolgens begint de reis. Er is niets geboekt. Het karakter van de reis is eenvoudig, Elke dag bepalen we in het moment welke richting we op rijden, of we in de camper eten of in een barretje of restaurantje, of we ergens wat langer blijven of verdergaan. Misschien is er de behoefte aan een activiteit of wil je een tijd alleen zijn op een bijzondere plek. Op de vijfde dag breng ik je weer terug naar de luchthaven of naar een andere bestemming indien je nog wat tijd aan jouw verblijf wilt vastplakken.

Jouw bijdrage

€ 1.295,-

Inclusief: Begeleiding, 4 overnachtingen, vervoer, maaltijden, koffie, thee, water, fruit.

Exclusief: BTW, vlucht.

Data

flexibel en in overleg.