I Am Reizen

Jouw Reis naar de Eenheid

Zwerver in Andalusië


Het moment is daar. Je wilt je vrijheid terug. Maar is de vrijheid wel in de buitenwereld te vinden? Hoe afhankelijk ben jij eigenlijk van deze buitenwereld? En zit de ware vrijheid niet gewoon in jou? Ontdek het zelf. Keer terug naar de basis. Ga mee zwerven door Andalusië.

''De kracht van de eenvoud heelt.''

In een camper zwerf je samen met mij door Andalusië, daar waar het leven nog simpel is. Voor vijf dagen sluit je jezelf af van de complexe buitenwereld. Je reist zonder navigatie. Er is alleen een ouderwetse wegenkaart. Er is geen telefoon om je af te leiden of te vermaken. Er is geen krant, geen internet, geen nieuws, geen social media, geen foto´s, geen verhalen, meningen en informatie van buiten. Alleen jij en ik, reizend van dorp naar dorp, los van wereldse zaken, verbonden met het hier en nu.

''Als je onthecht bent, staat alles tot je beschikking.''

Deze zwerversreis is een reis van het niet-weten, van alle tijd van de wereld, van niets hoeven, van ruimte, rust en flexibiliteit, van vertrouwen, van het volgen van je impulsen, van ontvangen, van transparantie en van een geopend hart.

Je reist in de camper en je slaapt in het dorpje dat je roept. Ikzelf overnacht in de camper in hetzelfde dorp of er vlakbij. Je geniet van de openhartige mensen die je pad kruisen, van de tekens die je helpen jezelf te hervinden. Voor vijf dagen ben je een luxe zwerver of een luxe kluizenaar, overgeleverd aan het leven.


Voor wie?

Voor jou! Omdat jij nu het avontuur voelt borrelen. Omdat je ergens weet dat het niet meer klopt om afhankelijk te zijn van het systeem. Omdat je los wilt komen van conditioneringen en normen en waarden die zijn opgelegd en dat je ergens weet dat dit geen ingewikkeld proces hoeft te zijn. Integendeel; er is niets zo simpel als het leven. Je hebt de moed om jezelf over te geven, open en transparant te zijn. En je hebt de moed om je telefoon uit te zetten en daarmee je verbinding te verbreken met wat voor informatie of afleiding dan ook.

Begeleiding

Ik ben gewoon wie ik ben, een bedding van eenvoud, liefde, lichtheid en vrijheid. Ik houd je in het hier en nu. Mijn impulsen volgend spiegel ik jou, vraag ik door, ben ik stil, nodig ik uit tot zelfreflectie. Ik help je de tekens en je dromen te duiden. Ik help je om tot de kern te komen van wat nu werkelijk belangrijk is in het leven. Ik deel mijn beleving en mijn gevoel. Ik deel de invalshoek van waaruit ik het leven bezie. De kern van de reis is dat jij vanuit het NU en vanuit je hart leeft, dat je trouw bent aan jouw waarheid en impulsen. Daar ben ik dienstbaar aan.


Praktisch

Ik haal je met de camper op van vliegveld Málaga. Vervolgens begint de reis. Er is geen programma. Alles is open. Er is niets geboekt. Alles is vrij. Het karakter van de reis is eenvoudig, je hebt in het leven niet zoveel nodig, en we vermijden de grote steden. Je overnacht in kleinschalige hotelletjes of pensionnetjes. Elke dag bepalen we in het moment welke richting we op rijden, of we in de camper eten of in een barretje of restaurantje, of we ergens wat langer blijven of verdergaan. Misschien is er de behoefte aan een lange wandeling of een duik in de zee. Alles is open. Op de vijfde dag breng ik je weer terug naar de luchthaven of naar een andere bestemming indien je nog wat tijd aan jouw verblijf wilt vastplakken.

Jouw bijdrage

€ 1.295,-

Inclusief: Begeleiding, 4 overnachtingen, vervoer, maaltijden, koffie, thee, water, fruit.

Exclusief: BTW, vlucht.

Data

flexibel en in overleg.